A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális

Termékkatalógus
PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális
4,3 56 értékelés
Feltöltőkártya - PS3, PS4, PS5, letölthető licenc, HU PS Store kulcs, 3000 Ft értékben
Variánsok
Kód:  MSXESDHU004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális Megszűnt

PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális

Új játékok és kiegészítők a PlayStation Store áruházban

Hogyha Neked is van otthon egy Sony PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 vagy PS Vita játékkonzolod, úgy biztosan örömmel fogadod ezt a 3000 Ft-os feltöltőkártyát. Ennek hála kényelmesen vásárolhatsz új játékokat, videókat vagy játékkiegészítő csomagot anélkül, hogy használnád a hitelkártyádat az online fizetéshez. A feltöltőkártyával emellett lehetséges a nagyszerű tartalmak letöltése is a PlayStation Network online kínálatából, a krediteket pedig felhasználhatod a játékbelivaluták vásárlásához, például a Fortnite és a FIFA játékokban (több információ itt). Az alábbi videóból megtudhatod, hogyan töltheted fel a kártyádat.


Vásárolj érdekes játékokat otthonról kényelmesen

A PlayStation virtuális pénztárca kreditjeivel megvásárolhatod és letöltheted a legújabb játékokat, előrendelést adhatsz le a számodra érdekes játékokra vagy megtekintheted a legújabb kedvezményeket és izgalmas ajánlatokat a PlayStation Store áruházban.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

A legújabb játékok

Nézd meg a legújabb PlayStation és PS VR játékokat.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

Események és ajánlatok

Használd ki a 3000 Ft-os PlayStation Store feltöltőkártya előnyeit és tekintsd meg a kedvezményes játékokat és a többi különleges ajánlatot is.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

Kiegészítők játékokhoz

A PlayStation Store feltöltőkártyádon lévő pénzzel játékbeli valutát vásárolhatsz. Hiányzik a V-Bucks a Fortnite-ban? FIFA Points pontokat szeretnél szerezni? Ezeket megvásárolhatod a PS virtuális pénztárcád kreditjeivel.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

Vásárlás, rendelés és letöltés

A PlayStation Store feltöltőkártya 3000 Ft-os egyenlegéből előrendelheted a játékokat vagy bónusz tartalmakat is vásárolhatsz. Az előrendelt játékok hamarabb letölthetők, így a megjelenésük után azonnal játszhatsz velük. Ha egy másik eszközön keresztül vásárolsz játékokat, azok automatikusan letöltődnek a konzolokra.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

Hatalmas választék a PlayStation Store áruházban

A PlayStation Store számos izgalmas játékkal, valamint rengeteg akcióval és kedvezménnyel vár, így biztosan nem okoz majd gondot a PlayStation Store feltöltőkártya 3000 forintos egyenlegének beváltása.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

Minden konzolon hozzáférsz a tartalmakhoz

A PlayStation Store áruházban megvásárolt játékok és alkalmazások bármelyik PS rendszeren elérhetőek. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy bejelentkezel, feltelepíted a játékot és máris kezdődhet a móka.

PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

A saját digitális könyvtárad

Hogyha a játékok digitális verzióit vásárolod meg a PlayStation Store áruházban, úgy ezeket a játékokat a rendszer hozzáadja a könyvtáradhoz és letölti a merevlemezre is. Amennyiben egy játékot kitörölsz, az mindig elérhető marad a könyvtárban, ahonnan bármikor letöltheted azt újból.

A 3000 Ft-os feltöltőkártyával filmeket is vásárolhatsz

A PlayStation Store áruházban lehetőséged van a kasszasikerek illetve a legnépszerűbb TV sorozatok és mesék megvásárlására vagy kikölcsönzésére. Használd fel a PlayStation Store feltöltőkártya egyenlegét a multimédiás szórakozáshoz és élvezd azt a szeretteiddel.


PlayStation Store - Kredit 3000Ft - PS4 HU Digital

A PlayStation Store feltöltőkártya (3000 Ft) legfőbb jellemzői

  • Azonnali feltöltés a PlayStation Wallet pénztárcába hitelkártya használata nélkül
  • Játékok, adattárolók, videók és egyéb érdekes elemek letöltése
  • Ez digitális kiterjesztés, azaz ESD - a kódot a PlayStation Network weboldalán kell megadni

A digitális kulcsot aktiválni kell a PS Store-ban, amelyet konzolod főmenüjének bal szélén találsz:

  • 1) Nyisd meg a PS Store-t
  • 2) Válaszd ki a "Redeem Codes" sort
  • 3) Írd be a 12-jegyű kódot (kötőjel nélkül) - kattints a "Kész" (Done), majd a "Folytatás" (Continue) gombra
  • 4) Ezután kattints a "Megerősít" (Confirm) gombra
  • 5) Kattints a "Letöltés" (Download) gombra
  • 6) Elhagyhatod a PS Store-t. A letöltött tétel automatikusan a "Könyvtárba" (Library) kerül.

Részletes útmutatót képekkel itt találsz: Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez

Ha játék közben technikai vagy egyéb problémák lépnek fel, értesítsd a Playstation ügyfélszolgálatát

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó estét kívánok Október 3.-án egyéb termékek mellett rendeltem egy ilyen letölthető utalványt, a megrendelést követően egyből kaptam is egy e-mailt az utalványról, a kód megjelenítése gombra rákattintva elküld az alza oldalára hogy jelentkezzek be (a vásárlást bejelentkezés nélkül csináltam) amint bejelentkezek és megcsinálom a lépéseket amit ír, nem találom a kódomat se a játékok se a licencek fül alatt. Nem tudom mi lehet a probléma Segítségüket előre is köszönöm!

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy ha ps-en keresztül bankkártyával éves előfizetést veszek az jövő év decemberéig tart ugye?!Meg,higy is van ez az egész?Kifizetem és kész?Vagy?

Szép napot! Érdeklődnék a megrendelt PS feltöltőkartya kapcsán, mikorra várható az érkezése ill. nem kaptam e-mailben visszajelzést se a megrendelésről, sem a szállítástól .

Kérdések és válaszok: PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális
Kiegészítők: PlayStation Store - 3000 forintos feltöltőkártya - HU digitális
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ