Alzaboxy Q1 AP+ plus nový vizuál

PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack

Termékkatalógus
PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack
4,8 8 értékelés
VR szemüveg - A CUH-ZVR2 új verziója karcsúbb designt, közvetlenül a sisakba integrált fejhallgatót, ékonyabb csatlakozókábelt és új, HDR-kompatibilis processzoregységet kínál. A készlet tartalmazza a Playstation VR szemüveget, egy PS4 kamerát és a VR Worlds játékkészletet. A virtuális valóság szemüvegeket olyan felhasználóknak tervezték, akik rendelkeznek Playstation 4 játékkonzollal, és mindent be akarnak szerezni, ami a Playstation virtuális valóság megtapasztalásához kell.
Kód:  MSX1001f2 Termékszám:  PS719983064 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack Megszűnt

PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack

 PlayStation VR.
 2016 októberében érkezik.
 

 kizárólag a Holešovice bemutatóteremben történő teszteléshez
 TRY OUT 

 Mit szólt Jirka Král a PlayStation VR-hez? 


Ismerj meg  új világokat


 Nem  csak játssz. Éld át a játékot

Vedd fel a PlayStation 4 konzolhoz készült PlayStation VR készletet, és tapasztald meg teljesen új módon a játékokat. Pontosan az események középpontjában találod magadat, új világokat fedezel fel, és teljesen beleéled magadat a játékba.


Ne maradj egy helyben

A PlayStation fejlesztése a virtuális valóság számára

Fedezz fel egy új fejezetet, sétálj át a képernyőn, lépd át a képzelet határait, és lépj be a virtuális valóság új világába.

Élvezd teljes mértékben a játékot

Az érzés, hogy tényleg a játék része vagy

A PlayStation VR-vel nem csak az időérzékedet veszíted el, hanem azt is elfelejted, hogy hol vagy. Fedezd fel a játékban a valóság mindeddig ismeretlen mértékét.


Egyszerűen telepítés nélkül

Készen állsz a PS VR szett használatára?

Semmit sem kell telepíteni, egyszerűen csatlakoztasd a szettet a PlayStation 4 rendszerhez, és néhány másodpercen belül belevetheted magadat az akció viharába.


Mindenki számára készült

Design, amely összeolvad a valósággal

A készletet úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és kényelmesebb legyen. Kényelmes fel- és levenni, és az állítható fejpántnak köszönhetően, nem fogod érezni, hogy a fejeden van.

Játssz a barátaiddal

És vond be őket a világodba

A Playstation VR-vel mindent amit látsz, közvetlenül kivetíthetsz a képernyőre, így a barátaiddal együtt is csatlakozhatsz az akcióhoz. Engedd meg a többieknek, hogy belemerüljenek a világodba.


Tökéletesen folyamatos megjelenítés

A határok feszegetése

APS VR szettnek köszönhetően olyan helyekre juthatsz el, amelyekről még csak nem is álmodtál. A különleges OLED kijelző gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360 °-os megjelenítésről, ráadásul hihetetlen 120 fps sebességgel. Ez a valódi 3D-s hangzással kombinálva meggyőz arról, hogy az események középpontjában állsz.



 Maradj képben

Át kell élned, hogy elhidd

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja az volt, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyedén fel- és levehető, innovatív design-ja pedig egyesíti magában a minimális tömeget és a sisak fejpántjának támogatását a fej tetejénél, hogy a valóság érzését semmi se zavarja.

Új élmények klasszikus csomagolásban

PS4 technológiát használ

Csak csatlakoztasd és már játszhatsz is. A PlayStation VR rendszerének ugyanaz a "DNS-e", mint a Playstation 4 rendszernek, így könnyedén összekapcsolhatod őket, és néhány másodpercen belül élvezheted az új élményeket.

 Több hónapos fejlesztés

Vedd fel és játssz

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja az volt, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyedén fel- és levehető, innovatív design-ja pedig egyesíti magában a minimális tömeget és a sisak fejpántjának támogatását a fej tetejénél, hogy a valóság érzését semmi se zavarja.

Maradj kapcsolatban

Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy online kommunikálhass a többi játékossal. Elmélyíti az akcióba való belemélyedés érzését is.

Ismert illesztőprogramok

Logikus vezérlés

A PlayStation Camera által követett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő ideális a logikus játékhoz. A PlayStation Move mozgásvezérlővel pedig a saját kezedet is használhatod a játékban.

Nézz bele

 Mit találsz a csomagban

PlayStation VR készlet
PlayStation Camera
VR Worlds játék
PS MOVE Twin Pack
Folyamategység
Sztereó fejhallgató
HDMI vezeték
USB vezeték
Adapter és hálózati tápkábel
Adapter a PS VR szett csatlakoztatásához


A PS VR készlet adatai


Műszaki adatok

Leírás

 A termék neve: PlayStation VR

 Termékkód: CUH-ZVR2 sorozat

 A megjelenés dátuma: 2017. október 14.

Kijelző: OLED

Képernyőméret: 5,7 hüvelyk

Felbontás : 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)

Frissítési sebesség: 120 Hz, 90 Hz

Látómező: kb. 100 fok

Mikrofon: integrált

Érzékelők: gyorsulásmérő, giroszkóp

Csatlakozók: HDMI, USB

  

Külső méretek / tömeg

VR készlet: kb. 187 × 185 × 277 mm (szélesség × magasság × hossz, nem tartalmazza a legnagyobb kiemelkedést, legrövidebb ív) - kb. 610 g (vezeték nélkül).

Folyamategység: kb. 143 × 36 × 143 mm (szélesség x magasság × hossz, nem tartalmazza a legnagyobb kiemelkedést) - kb. 365 g.


A támogatott játékok választéka:

RIGS Mechanized Combat League - Mechanikus csaták az akciódús harcjátékban.

Until Dawn: Rush of Blood - Pokoli hullámvasút, amelytől megfagy a vér az ereidben.

EVE: Valkyria - Fedezd fel online az EVE bonyolult sci-fi világát, és élvezd a kozmikus párbajokat a világűr mélyében.

Robinson: The Journey - Készen állsz, Robinson? Próbáld ki a saját bőrödön az élő és a lélegző világot a PlayStation VR segítségével.


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

az hogy lehet, hogy hétfő reggel kezdődik az akció , de a kezdeti 50 db készlet vasárnap este 11-kor már csak 48 db van????? akció kezdetére mennyi marad? 1-2???

Kérdések és válaszok: PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack
Kiegészítők: PlayStation VR PS4 konzolhoz + VR Worlds játék + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR pre PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera + PS MOVE Twin Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + Spiel VR Worlds + PS4 Kamera + PS MOVE Twin Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + Spiel VR Worlds + PS4 Kamera + PS MOVE Twin Pack.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ