Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera

Termékkatalógus
PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera
VR szemüveg - PlayStation 4, 5,7" 1920x1080 RGB kijelzőjű virtuális szemüveg, refresh rate 120 Hz, késleltetés 18ms, egyszerű kezelés, a legjobb videójáték fejlesztők által támogatott, Playstation Eye kamerát igényel
Kód:  MSX1001b1 Termékszám:  PS719844051 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera Megszűnt

PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera

PlayStation VR.
Jön október 2016.

kizárólag kipróbálni bemutatóterme Holešovice
TRY

Mit mond Jirka Král a PlayStation VR-ről?


Fedezz fel új világokat

 

Nem csupán játék. Részese is leszel az eseményeknek.

Helyezd a PlayStation VR-t a PlayStation 4-re, és éld át teljesen új módon a játékot. Maradj az események középpontjában, fedezd fel az új világokat és légy részese a játéknak.


Ne maradj egy helyben

PlayStation innováció virtuális valósághoz

Fedezz fel egy új fejezetet, sétálj át a képernyőn, lépd át a képzelet határait és beléphetsz a virtuális valóság új világába.

Tapasztald meg a játékot teljes gőzzel

Érezheted, hogy valóban a játék részese vagy

A PlayStation VR-rel nem csak az időérzékedet veszítheted el, de a körülötted lévő világ is megváltozik. Fedezd fel a korábban soha nem látott realisztikus játékélményt.



Telepítés nélkül egyszerűen

Készen állsz a PS Virtual Realityre?

Nem kell semmit telepíteni, csak csatlakoztasd a PlayStation 4-et és másodperceken belül indulhat a játék.


Mindenki számára készült

Design, amely összefolyik a valósággal

A készletet úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen. Könnyű levenni, és az állítható fejpántnak köszönhetően nem fogod érezni, hogy a fejeden van.

Játssz a barátaiddal

Vond be őket a játékba

Vetítsd ki a PS VR élményét közvetlenül a TV-képernyőre, hogy a család és a barátok is lássák, amit te látsz. Engedd hogy elmerüljenek a világodban.


Tökéletesen tiszta kijelző

A játék határait feszegeti

A PS VR-nek köszönhetően olyan helyekre jutsz, amelyekről nem is álmodtál. A különleges OLED képernyő gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360° -os megjelenítésről, valamint a hihetetlen 120 fps képsebességről. Az élethű 3D-s hangzással kombinálva valóban úgy érezheted, hogy az események középpontjában állsz.



Maradj mindig képben

Tapasztald meg, hogy elhidd

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb eszköz legyen. Lenyűgöző, innovatív kialakításának köszönhetően minimális tömeg nehezedik csak a fejre, hogy semmi se zavarjon meg a játék élvezetében.

Új élmények klasszikus csomagban

PS4 technológiát használ

Csak csatlakoztasd és játssz. A PlayStation VR ugyanolyan „DNS”-sel rendelkezik, mint a PlayStation 4, ezért könnyen csatlakoztathatod, és másodperceken belül élvezheted az új élményeket.

Több hónapnyi fejlesztés

Vedd fel és játssz

A szett hosszú fejlesztésen ment keresztül, hogy a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb eszköz legyen. Lenyűgöző, innovatív kialakításának köszönhetően minimális tömeg nehezedik csak a fejre, hogy semmi se zavarjon meg a játék élvezetében.

Maradj kapcsolatban

Beépített mikrofon

A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a többi játékossal online kommunikálj, így elmélyíti az akcióban való részvétel élményét.

Ismert illesztőprogramok

Intuitív használat

A PlayStation Kamera által követett DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlő ideális az intuitív játékhoz. A PlayStation Move mozgásvezérlővel saját kezed használhatod a játék során.

Nézz bele

Mit találsz a csomagban?

PlayStation VR szett
PlayStation kamera
VR Worlds
Feldolgozó egység
Sztereó fejhallgató
HDMI kábel
USB kábel
Adapter és hálózati kábel
Adapter PS VR csatlakoztatásához


A PS VR szett jellemzői

 

Műszaki adatok

Specifikáció

Termék megnevezése: PlayStation VR

Termék kód: CUH-sorozat ZVR1

Megjelenés: 2016 október 13

Kijelző: OLED

Képernyőméret: 5,7 hüvelyk

Felbontás: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)

Frissítési frekvencia: 120 Hz, 90 Hz

Látómező: megközelítőleg 100 fok

Mikrofon: Integrált

Érzékelők: gyorsulásmérő, giroszkóp

Kapcsolódás: HDMI, USB

Külső méretek / tömeg

VR headset: kb. 187×185×277 mm (szélesség × magasság × hossz, a legnagyobb kivetülési méret kivételével, legkisebb méretre állított fejpánttal). Kb. 610g (kábel nélkül)

Feldolgozóegység: kb. 143×36×143 mm (szélesség × magasság × hossz, a legnagyobb kivetülési méret kivételével). Kb. 365 g


Néhány a támogatott játékok közül:

RIGS Mechanized Combat League - Mechanikus harc az arénában.

Until Dawn: Rush of Blood - Hullámvasút a pokolban, ahol a véred is megfagy.

EVE: Valkyrie - Fedezd fel az EVE Online bonyolult sci-fi világát és élvezd az űrharcokat a kozmikus térben.

Robinson: The Journey - Készen állsz, Robin? Fedezd fel Robinson világát a PlayStation VR-rel.

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR pre PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ