Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera

Termékkatalógus
PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera v2
4,8 164 értékelés
VR szemüveg - játékkonzolhoz, max. felbontás: 1920 × 1080 px, 120 Hz
Kód:  MSX1001e2 Termékszám:  PS719782612 Gyártó honlapja:
PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera Megszűnt

PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera


PlayStation VR virtuális valóság szemüveg a PS4-hez + VR Worlds játék + PS4 kamera

Vedd fel a PlayStation VR szemüveget, amelyet nem csak a PlayStation 4 konzolhoz terveztek, hiszen remekül működik a PlayStation 5 konzollal is. A szemüveggel egy teljesen új módon játszhatsz a játékokkal. Azonnal az akció kellős közepén találhatod magadat, fedezd fel az új világokat és tapasztald meg a játékok lenyűgözőkörnyezetét.

PlayStation 5

A PlayStation VR kompatibilis a PlayStation 5-tel

Az időtlen formatervezésű PlayStation VR kompatibilis az új PlayStation 5 konzollal. Szükséged van egy PS 4 kamerára (mellékelve) és egy különleges PS5 adapterre, amelyet a gyártó hivatalos honlapján igényelhetsz meg.

PlayStation innováció a virtuális valósághoz

Fedezd fel az új fejezetet, nézd meg a képernyő másik oldalát, szeld át a képzelet határait és lépj be a virtuális valóság egy új világába.

Tapasztald meg a játékokat a maximumon

A PlayStation VR szemüveggel nemcsak az idő repül majd nagyon gyorsan, hanem még azt is elfelejted, hogy hol vagy. Fedezd fel az érzékelés egy eddig ismeretlen valóságát a játékban.



360°-os látómező

A PS VR készletnek hála olyan helyekre juthatsz el, amelyekről eddig nem is álmodtál volna. Az egyedi OLED kijelző gondoskodik a tökéletes és rendkívül sima 360°-os kijelzőről és a lenyűgöző 120 FPS képkockasebességről.

Lélegzetelállító hangzás

A vizuális érzékelést a 3D audio egészíti ki, ennek köszönhetően mindig pontosan tudni fogod, hogy melyik irányból érkeznek a hangok. Másik fontos tulajdonsága a beépített mikrofon, így kommunikálhatsz a többi játékossal online.

Csak vedd fel és játssz

A szettet hosszú fejlesztésnek vetették alá, hogy a lehető legkönnyebbé és kényelmesebbé tegyék. A felvétele zökkenőmentes, innovatív kialakítására jellemző az alacsony tömeg és a fej tetején a fejpánt megtámasztása, így semmi sem zavarhatja meg a valóság érzését.

VR kamera

PlayStation 4 kamera

A PlayStation 4 kamera kettős lencsével és 3D mélységérzékelővel büszkélkedhet, ezáltal megfigyeli a szett, a PlayStation Move mozgásvezérlő és a DualShock vezeték nélküli vezérlő pozícióját minden szögből. Ennek eredményeként minden egyes mozdulatodat kifogástalanul továbbítja közvetlenül a játékba.

Sok exkluzív játékkal

Játssz ütős játékokkal, amelyek csak a PS4 rendszerében és a PS VR szettben érhetők el - például a Astro Bot Rescue Mission, Blood and Truth és a Firewall Zero Hour játékokkal.

Nagyszerű élmények

Dőlj hátra és merülj el a lenyűgöző virtuális valóság széleskörű élményeiben, ahol megmászhatod a Mount Everest-et vagy felfedezheted az óceán fenekét.

Új kalandok

Élvezd a virtuális valóság játékokat teljes körűen a PlayStation rendszerében a PS VR szettel az olyan játékok támogatásával, mint például a The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, No Man’s Sky vagy a Beat Saber.

A PlayStation VR csomag tartalma

  • PlayStation VR készlet
  • PlayStation kamera
  • VR Worlds játék
  • Képfeldolgozó egység
  • Egyedi forma a stabil illeszkedésért
  • Sztereó fejhallgató
  • USB + HDMI kábel
  • Hálózati adapter és tápkábel
  • Adapter a PS VR készlet csatlakoztatásához

Paraméterek

Csomag tartalma
Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera Kész!
Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!
Képfrissítési gyakoriság
120 Hz Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
120 Hz Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Termékek: PS VR bundles 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jár ehhez a csomaghoz a Playstation MOVE kontrollerek?

Ehhez jar az ingyenes astrobot vr jatek?

Ez egy rohadt nagy kamu volt köcsögök

Kérdések és válaszok: PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera
Kiegészítők: PlayStation VR PS4-hez + VR Worlds játék+ PS4 Kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR pro PS4 + hra VR Worlds + PS4 Kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + PS4 Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR für PS4 + VR Worlds + PS4 Kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ