Stellar Blade Stellar Blade

Playstation (PS) VR

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A PlayStation VR (virtuális valóság) teljesen összeolvadt a játékok világával, így a játékok igazán magával ragadó élményt nyújtanak. Mindössze egy speciális szemüvegre, egy kamerára és természetesen egy PlayStation konzolra van szükséged. Mi teszi egyedivé a PS4 VR és PS5 VR modelleket, és miért érdemes beszerezni? Nézzük meg a legfontosabbakat.

Tovább

Miért érdemes PlayStation VR-t beszerezni?

A PS VR számos vonzó előnyt kínál az egész család számára. Melyek ezek?

  • Támogatja az aktív játékot.
  • Éld át a történetet egy teljesen más szemszögből.
  • Az első generáció támogatja a PS4-et és a PS5-öt is, a második generáció teljes mértékben kihasználja a PS5 előnyeit.
  • Nagyszerű élményt nyújt egyéneknek, családtagoknak és barátoknak.
  • Hozzáférés exkluzív VR-játékokhoz, amelyek csak PlayStation-konzolokon érhetőek el.

Mire van szükséged az új PlayStation VR2 készülékkel?

A PlayStation VR2-t önmagában vagy teljes csomagban is megvásárolhatod. Mi található a PS VR2 csomagban?

A PS VR csak a PlayStation konzolokkal kompatibilis, tehát PC-n vagy mobilon nem játszhatsz játékokat. A VR-szemüvegek kategóriában biztosan megtalálod a megfelelőt a készülékedhez.

PlayStation VR2 szemüveg

A PlayStation VR2 szemüveg az előző generációhoz képest akár négyszeres felbontást, haptikus választ és - ami a legfontosabb - teljes önállóságot kínál. Így nem kell kamerát vásárolnod a szemüveghez - a szemüvegbe van építve. Négy külső kamera követi a térben való mozgásodat, két belső pedig a szemmozgásodat, ami az irányítás másik alternatívájaként szolgál.

Innovatív PlayStation VR2 Sense vezérlők

A PlayStation VR2 virtuális valóság második generációjának vezérlőin rengeteg munka összpontosult. A továbbfejlesztett haptikus reakciónak, az ujjérintés-érzékelésnek és a dinamikus válaszkapcsolóknak köszönhetően mostantól teljesen új módon léphetsz kapcsolatba a játékvilágokkal. A PS VR játékok közben érezni fogsz minden megragadott tárgyat, a feszülő íjhúrt és még sok mást is.

!

Figyelj a jelölésekre! Néhány évvel ezelőtt megjelent a piacon a PS VR v2 nevű headset. Míg annak idején a PlayStation virtuális valóság első generációjának kissé továbbfejlesztett változata volt, a PlayStation VR2 egy teljesen új generáció, kizárólag a PlayStation 5 számára.

PlayStation VR játékok

A szükséges felszerelésen kívül a készlet különböző PS VR játékokat is kínál. A csomag a változattól függően 1-5 különböző műfajú játékot tartalmazhat különböző korosztályok számára, így mindenki számára van valami. Válasszuk ki tehát a megfelelő PS VR készletet a benne található játékok alapján.

Nincs elég játék benne? A PS VR játékok kategóriában minden játékos számára kínálunk különféle játékokat.

Milyen tartozékok kaphatók a PlayStation VR2 készülékhez?

A PS VR kiegészítők kategóriában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a virtuális valósághoz. Az olyan alapvető dolgok mellett, mint a további kontrollerek, különböző állványok és kontroller töltők, az új headset új tartozékokat is tartalmaz. De ne keress PS4 visszafelé kompatibilis adaptert. Sőt, a Sony teljesen visszalépett tőle.

Érdemes fontolóra venni az első generációs PlayStation virtuális valóságot?

Ha csak PlayStation 4-ed van, vagy egyszerűen csak szeretnél egy kis pénzt megtakarítani, a PS VR v2 még mindig jó választás. Bár a headset felbontása lényegesen kisebb, és nem kínál olyan mozgásszabadságot, mint a legújabb generáció, a népszerű VR-címek egy sorát még mindig megfelelő minőségben tudja kezelni. A PS VR1-nek korábban két változata volt.

  1. A PlayStation VR v1 2016-ban jelent meg az első belépő szintű modellként.
  2. A PlayStation VR v2 2017-ben váltotta fel az első verziót. Integrált 3D hanggal és HDR-támogatással is felszerelték.

PS5 VR - milyen a kompatibilitás az első generációval?

Ha PlayStation 5 konzolod van, és az első generációs szemüveget szeretnéd használni, egy speciális felszerelésre lesz szükséged. De nem kell aggódnod - a PS VR v2 dobozában általában PS5-adaptert is találsz.

i

Olcsóbb PlayStation VR2?

Nem tudod, hol lehet olcsón hozzájutni a PS VR2-höz? Az Outlet oldalunkon használt darabok is találhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
59 termék
5,0
MAXX TECH PS VR2 töltőállvány
Játékkonzol állvány - 2 db Maxx Tech PSVR2 Sense kontrollerhez, tölthető, töltési idő: 1,5 óra, 2 db mágneses USB-C töltőadapter a csomagban
14 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 08. 29.
Termékkód: NSW1015sp13
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: PSV0573
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0667
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 290 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
4,7 11×
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.
11 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0006
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság
17 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0420
4,8 37×
Tekken 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
6 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX314
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
5,0
Tekken 7 Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -10 %
9 890 Ft 10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1233
4,6
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
Fruit Ninja - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX847
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
Dyschronia Chronos Alternate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - A neved Hal Scion, és nyomozó vagy. Önt "variáns személyként" ismerik, olyan személyként, akinek megvan az az egyedülálló képessége, hogy a múltba nézzen és megváltoztassa azt. És az Ön egyedülálló képességeire most éppen szüksége van. Fenyegető erők várnak rád, amelyek próbára teszik a szellemi mozgékonyságodat. Bizonyítékgyűjtés közben el kell bújnod, futnod, lopakodnod és menekülnöd kell a veszély elől.
Szuper ár
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0404
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
Song in the Smoke: Rekindled - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és virtuális valóság - Egyjátékos túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos, időn kívüli világban játszódik. A túlélés kulcsa a te képességeid, kövesd és vadászd a zsákmányt kézzel készített primitív fegyverekkel és eszközökkel. Gyűjtsön élelmet, gyógyszert és készleteket napközben, és ne feledje, hogy a sötét és veszélyes éjszakákon is égjen a tábortűz.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0406

Playstation (PS) VR

Playstation (PS) VR

A Playstation (PS) VR kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation (PS) VR Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation (PS) VR A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation (PS) VR A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation (PS) VR vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ