Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playstation (PS) VR akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
SONY
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő playstation (PS) VR találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a playstation (PS) VR kategóriában. A legolcsóbb playstation (PS) VR keresed? Akkor nézd meg a olcsó playstation (PS) VR kategóriát.
1 termék
4,7 138×
Gran Turismo 7 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős - Akár profi versenyző, akár alkalmi sofőr, gyűjtő, tuningoló, dizájner vagy fényképész vagy - találd meg a saját száladat a játékmódok lenyűgöző gyűjteményének köszönhetően, beleértve a népszerű kampányt, az arcade-t és az autóiskolát.
Leárazás -39 %
15 890 Ft 25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0002

Playstation (PS) VR akciós áron - Árnyesés

Sony Playstation VRPlayStation VR2 – Minden, amit tudni kell róla A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek...
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A virtuális valóság ugyanúgy megoszthatja a játékosok közösségét, mint a legjobb konzolról szóló vita. Vannak, akik imádják a VR-szemüveget, mások utálják, sok játékost pedig egyelőre hidegen hagy, bár egyre több fejlesztő dönt úgy, hogy saját virtuális projekteket...
További cikkek
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ