Doručení zdarma AlzaBoxy Q1

PlayStation VR2 Sense Controller

Termékkatalógus
PlayStation VR2 Sense Controller
Kontroller - PlayStation 5 VR-hez, orbitális kialakítás, minden kontroller 2 gombbal, analóg botkormánnyal, markolatgombbal, Options (balra) és Share (jobbra), haptikus visszajelzés, adaptív triggerek, ujjérintés-érzékelés, USB Type-C, Bluetooth 5.1, beépített újratölthető Li-Ion akkumulátor
Kód:  MSX005VR2S1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation VR2 Sense Controller Megszűnt

PlayStation VR2 Sense Controller

A Sony hivatalosan is bemutatta új PlayStation 5 VR játékkonzolját. Ezek egyike a PlayStation VR2 Sense Controller, amely teljesen más kialakítású, mint amit eddig megszokhattál. Az orbitális kialakítás és a kézzel történő tervezés eddig nem látott lehetőségeket kínál a játékosok és a fejlesztők számára egyaránt. Nincs többé a kéz mozgását korlátozó akadály, ami teret enged az egyedi játékélményeknek. A vezérlők haptikus visszajelzést biztosítanak, amely az adaptív kioldókkal és az ujjérintés-érzékeléssel együtt még jobban belemerülhetsz az akcióba. Az ergonomikus kialakítású PlayStation VR2 Sense kontrollerek a különböző tenyérméretekhez igazodnak és tökéletesen kiegyensúlyozottak a természetes és kényelmes fogásérdekében.

A PlayStation VR2 Sense Controller főbb jellemzői

  • Újdonság a PlayStation 5 VR számára
  • PlayStation VR2 Sense Controller új orbitális kialakításban
  • Minden kézre külön lett tervezve, ami soha nem látott játéklehetőségeket biztosít
  • Két gomb, egy analóg bot, egy "markolat" gomb a játékobjektumok kiválasztásához, valamint Opciók (balra) és Megosztás (jobbra)
  • Haptikus visszajelzést adnak, amely különböző anyagokkal érintkezve különböző érzéseket biztosít
  • A PlayStation VR2 Sense Controllerek adaptív ravaszokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan dolgokat érezzünk, mint a kötél feszessége
  • Az ujjérintés-érzékelés segítségével megtudhatod, hogy hol vagy a játékban

Az úttörő PlayStation VR2 Sense Controller

Minden PlayStation VR2 Sense kontrolleren két gombot, egy analóg botot, egy "markolat" gombot a játékbeli objektumok kiválasztásához, valamint egy Opciók (balra) és egy Megosztás (jobbra) gombot találsz. A vezérlők király játékfunkciókkal is fel vannak szerelve, amelyek új magasságokba emelik a játékélményt. A haptikus visszajelzés funkció különböző érzeteket adhat, amikor különböző textúrájú anyagokat, például homokot érint. A VR2 Sense vezérlők adaptív kioldókat is tartalmaznak, amelyek aktiváláskor feszültséget szimulálnak. Így például, amikor meghúzol egy kötelet, a kezedben feszültséget fogsz érezni, ami még valósághűbb élményt nyújt. Az ujjérintés-érzékelés segítségével tudhatod, hogy hol vagy a játékban. Nem kell gombokat nyomogatnod, így a mozdulatok sokkal természetesebbnek tűnnek.

PSVR 2 kontroller specifikációi:
Gombok [jobb kontroller]: PS gomb, Opciók gomb, Akciógombok (kör/kereszt), R1 gomb, R2 gomb, Jobb bot/R3 gomb
Gombok [bal kontroller]: PS gomb, Create gomb, Action gombok, (háromszög/négyzet), L1 gomb, L2 gomb, bal botkormány gomb / L3 gomb
Scan/Track: Mozgásérzékelő hattengelyes mozgásérzékelő rendszerrel (háromtengelyes giroszkóp + háromtengelyesgyorsulásmérő), kapacitív érzékelő az ujjérintés érzékeléséhez és IR LED a pozíció követéshez
Feedback: kiváltó hatás (R2/L2 gombon) haptikus visszajelzés
Port: USB Type-C
Interfész: Bluetooth 5.1
Akkumulátor: beépített újratölthető Li-Ion

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR2 Sense Controller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation VR2 Sense Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR2 Sense Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR2 Sense Controller.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ