Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Plustek SmartOffice PS456U

Termékkatalógus
Plustek SmartOffice PS456U
Szkenner - 600dpi, USB 2.0, szkennelési sebesség akár 160 lap/perc. kétoldalas szkennelést támogató ADF, 100 papírlap tartó tálca, ultrahangos elakadásérzékelés
Kód:  QP152a5 Termékszám:  SmartOffice PS456U Gyártó honlapja:

Plustek SmartOffice PS456U

Egyedi kétoldalas, Plustek SmartOffice PS456U színes szkenner a dokumentumokat 80 oldal/perc sebességgel szkenneli be, nem csak fekete-fehérben, de a szürke árnyalataiban is. Ez nem csak gyors, hanem megbízható és hatékony is, nem kizárólag a költségekre vonatkozóan. Az ultrahangos érzékelő a beszkennelt dokumentum elakadást szűri ki, ezzel biztosítja, hogy az összes fontos dokumentuma, megfelelő szintű biztonsággal és helyesen került beolvasásra. Bónuszként adott még egy egyszerű papírlap kezelési megoldás, fejlett képfeldolgozás és a magas szintű napi termelékenység. Ön egy tökéletes szkennelési megoldást kap az egész osztály számára, amely megfelel különféle alkalmazásokhoz, dokumentum kezeléshez,tartalom menedzsmenthez és más feldolgozás formákhoz.

 Intelligens hibafelismerés több lap egyidejű behúzása esetén

Az ultrahangos érzékelő lehetővé teszi a hiba kimutatását akor is, amikor a szkennelés időtartama alatt egyszerre több lapot húzott be szkenner. Ez a funkció kikapcsolható, ha olyan dokumentumokat olvas be, mint például a ragasztott címkék, szórólapok vagy nyugták. Köszönhetően ennek az innovatív megoldásnak, amellyel meg tudja akadályozni a dokumentumok helytelen beolvasását és így hatékonyan szkennelheti be a különböző vastagságú és tömegű dokumentumokat. Az egyidejűleg párhuzamosan behúzott lapok közül képes felismerni a hibásan behúzott lapot, ennek következtében nagy mennyiségű dokumentumot tud beszkennelni a szükséges megbízhatósággal és garantált minőséget eredményezve.

Rendkívül megbízható

A bemeneti adagoló tálca 100 lapot tartalmaz, valamint egy napi kapacitás szükséglet - 8000 oldal - tárolását teszi lehetővé, így biztosítja, hogy a SmartOffice PS456U szkenner áttekinthetően tudja kezelni a teljes nap folyamán elvégzett összes dokumentum szkennelést, amely az aznapi feldolgozásra lett kifejezetten kijelölve. A további bónusz még az A4 méretű automatikus lapadagoló készülék is, amely folyamatosan együttműködik a beépített ultrahangos egyidejűleg több lap behúzását érzékelő hibafelismerő egységgel.

Rendkívül termékeny

PDF létrehozásához csak egyetlen gombnyomásra van szükség. A scanner vezérlő gombok lehetővé teszik, hogy 9 különböző szkennelési beállítást határozzon meg, amelyek egy gombnyomással elérhetők. Amellett, hogy a PDF -et tudja használni, a papír alapú dokumentumait Microsoft Office formátumba is át tudja konvertálni vagy használhatja a szokásos képformátumokat mint a JPG és a TIFF. A TWAIN, ISIS és WIA meghajtók illesztőprogramok segítségével biztosítják a kompatibilitást sok ezer alkalmazással, amelyek a szkennelt képek feldolgozására készültek.

Egyszerű a dokumentumok kezelése

Ez a szkenner az egyik legfejlettebb lapadagoló és dokumentum szétválasztó rendszerrel van felszerelve, amely ebben a szektorban található. A rendszer lehetővé teszi, hogy a szkenner különböző méretű és tömegű papírokat tudjon beszkennelni. Tehát így Önnek nem kell időt pazarolni a dokumentumok méret vagy vastagság szerinti szétválogatására. Műanyag és merev kártyák, mint a személyi igazolvány vagy vezetői engedély, tagsági kártyák, egészségbiztosítási kártyák és még a maximum 249 cm hosszúságú darabok is beszkennelésre kerülnek anélkül, hogy további módosításokat vagy kiigazításokat kellene tenni.

Környezetbarát és energiatakarékos

A szkenner nagyon nagy figyelmet fordít a környezetre, és ezzel egyidejűleg könnyen kezelhető, köszönhetően az Energy Star minősítésnek, energiatakarékos LED világítási rendszernek és az energiatakarékos üzemmódnak. Szintén tartalmaz egy felébredés funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen belehelyezzék a dokumentumot az adagolóba és a szkenner felébred az alvó vagy hibernált állapotából.

Jellemzők:
 

  • Automatikusan konvertálja a beolvasott képeket fekete-fehér képre korlátozottan
  • Automatikusan elforgatja a dokumentumot a tartalom tájolása szerint
  • Automatikusan sorrendbe állítja és valós méretben jeleníti meg a kész dokumentumot
  • Automatikusan észleli a színes dokumentumot, a beolvasás lehet színes, szürkeárnyalatos vagy fekete-fehér.
  • Megkeresi és egyidejűleg két vagy három szín mód szerint menti a dokumentumokat
  • Eltávolítja a piros, zöld vagy kék színeket, amikor szkennel
  • Automatikusan eltávolítja az üres oldalakat a feldolgozási folyamat megszakítása nélkül.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plustek SmartOffice PS456U
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plustek SmartOffice PS456U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plustek SmartOffice PS456U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plustek Smart PS456U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plustek Smart PS456U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ