Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

POCO F4 6 GB/128 GB zöld

Termékkatalógus
POCO F4 6 GB/128 GB zöld
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
139 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HUPOCO110b3 Termékszám:  39726
POCO F4 6 GB/128 GB zöld 139 900 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

POCO F4 6 GB/128 GB zöld

Ez a fejlett POCO F4 okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...

POCO F4 6 GB/128 GB zöld mobiltelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Eme POCO okostelefon 6,67" méretű képernyővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SDXC típusú memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 650

Ennek a remek POCO telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömtelivé válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző POCO telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen.

Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon el van látva 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással nagyfokú részletességet érhetünk el, és feltárhatjuk az apró struktúrákat. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern POCO okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak az éles képek rögzítése során. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró POCO mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...

Ezen POCO mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A remek POCO mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő képesek vagyunk bővíteni egy Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes POCO mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával vezeték nélkül továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infravörös kapcsolat gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...
Mobiltelefon POCO F4 6 GB/128 GB zöld ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű POCO mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor) és giroszkóp

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

163,2 × 75,95 × 7,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
163,2 mm Kész!
Szélesség
75,95 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
190 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
67 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 870 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO F4 6 GB/128 GB zöld
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ