A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Pokémon Go Plus

Termékkatalógus
Pokémon Go Plus
4,5 14 értékelés
Karkötő - kompatibilis a Pokémon GO alkalmazással, könnyű és kényelmes megoldás a Pokémonok befogására és tárgyak begyűjtésére, korlátozott mennyiség!
13 540 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MU011h Termékszám:  045496395216 Gyártó honlapja:
Pokémon Go Plus 13 540 Ft Újszerű raktáron

Pokémon Go Plus

Pokémon Go Plus egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Valósítsd meg gyerekkori álmodat, és fogd meg az összes Pokémont!  A Pokemon Go Plus karkötő kiegészítésként szolgál a népszerű intelligens-telefon applikációhoz, amelynek ugyanez a neve. Párosítsd Bluetooth LE-vel a mobil karkötődet, és kapd el a Pokémonokat könnyebben és gyorsabban, mint korábban bármikor!

Legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis a Pokémon GO-val
  • Könnyű elkapni a Pokémont egyetlen érintéssel
  • Ez lehetővé teszi, hogy összegyűjtsd a különböző tárgyakat a PokéStope-ban

A közeli Pokémon rezgésekkel figyelmeztet

Amikor a közeledben van egy vad Pokémon, az ő jelenlétéről úgy szerezhetsz tudomást, hogy a karkötőd és az okostelefonod vibrálni fog.  A mobilodat azonban soha nem kell elővenned. Egyszerűen nyomd meg a karkötőn található gombot, és így próbáld meg elkapni a Pokémont! Hasonló módon tudsz más tárgyakat is begyűjteni, például Pokébalt, bogyókat vagy tojásokat, amelyekből az új Pokemon kikel. Ezeket a tételeket különleges helyszíneken, az úgynevezett ’sorsolásos játék’-helyeken lehet megtalálni.

Műszaki adatok:

Kompatibilis telefonok:
iPhone 5 / 5c / 5s / SE / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus iOS 09/08

Méretek:
46 × 33 × 17,5 mm

Tömeg:
13 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pokémon Go Plus
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ