Shop roku 30 dnů na vrácení

Polar A360 Black - L

Termékkatalógus
Polar A360 Black - L
3,6 7 értékelés
Okoskarkötő - optikai pulzusmérés csuklón, Android kompatibilitás, értesítések, Bluetooth, L méret (18-22,5 cm)
Kód:  KHO8254 Termékszám:  725882028217 Gyártó honlapja:

Polar A360 Black - L

Fókuszban a sportolók

A Polar A360 a Polar első olyan terméke, amely csuklón méri a pulzusszámot. Méri napi aktivitásodat, és egyetlen eszköz részletes információval szolgál edzéseidről a nap 24 órájában. Vibrál, ha bejövő hívásra, SMS-re, naptárbejegyzésre vagy a közösségi média értesítéseire figyelmeztet. Gyengéden emlékeztet, ha hosszabb ideje nem mozogtál. Jellegzetességei a színes érintőképernyő, a kéthetes akkumulátor- üzemidő és a többféle színben és méretben kapható cserélhető szilikon szíj.


Pontos egyszerűség

A pulzusmérés minden eddiginél egyszerűbb lett. Vedd fel az órát, illeszd a csuklódhoz, állítsd be az edzésfunkciót és indulhat az edzés! Pulzusodat azonnal méri, akár futsz, vagy az edzőteremben edzel, vagy kerékpározol.

A tökéletes társ edzéshez

A Polar A360 diszkréten vezeti és tartja a pulzust a helyes zónában, így támogatja azt, hogy elérd kitűzött céljaidat. Kövesd az edzés részleteit közvetlenül a csuklódon.


24/7 tevékenységkövetés

A Polar A360 sport karóra méri az aktivitást, az edzést, a megtett lépések számát, az elégetett kalóriát és még az alvási szokásokat is. Az Aktivitásmérő segít napi céljaid elérésében. Az eszköz 2 héten át a nap 24 órájában működik, napi egy egyórás edzés mellett (smart notifikációk nélkül).

Indítsd frissen a napot

Kövesd a napodat, az alvás minőségét, a lépések számát, a távolságot, az elégetett kalóriákat és minden egyéb tevékenységet. Megnézheted az aznapra beállított célt, és praktikus tanácsokat kapsz, hogy azt könnyebb legyen elérni. A Polar A360 vibrálással jelzi, ha egy ideje nem mozogtál. Tevékenységed részleteit és az egészségedre gyakorolt kedvező hatásait a Polar Flow rendszerben tekintheted meg.


Legyél mindig elérhető a Polar smart notifikációival

Ne maradj le semmiről! A Polar A360 sport karóra rezgéssel figyelmeztet a bejövő hívásokra, a közösségi média értesítéseire és a naptárbejegyzésekre.

Az eredmény garantált

A Polar A360 sport karórával többre vagy képes. A Polar Smart Coaching funkció segítségével kielemezheted napi fizikai kondíciódat, megtervezheted az edzéseket, a megfelelő intenzitással edzhetsz, és minderről azonnali visszajelzést kapsz. A Polar A360-at úgy tervezték, hogy motiváljon, és az edzés maximálisan élvezd.


Ne maradj le semmiről


A Polar A360 használata közben eldöntheted, hogy szeretnél-e folyamatosan értesítéseket kapni. Eldöntheted, hogy edzés módban akarod-e fogadni a hívásokat. A többi értesítés, a naptárbejegyzések, és a közösségi média üzenetei közvetenül a csuklódon lévő órára érkeznek.

Műszaki belső és elegáns külső

A Polar A360 sport karóra minimalista kinézete a divatot és a funkcionalitást ötvözi. Valamennyi adatot a színes érintőkijelzőn láthatsz. A szilikon szíj cserélhető, több színben kapható, kényelmes és biztonsági csattal látták el. Az óraszíj három méretben kapható.

 

Paraméterek

Tömeg
37,3 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Típus
Uniszex Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
37,3 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar A360 Black - L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A360 Black - L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A360 Black - L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A360 Black - L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ