A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Polar LOOP 2 Aktivitásmérő karpánt - fehér

Termékkatalógus
Polar LOOP 2 Aktivitásmérő karpánt - fehér
4,8 4 értékelés
Okoskarkötő - Lépésszámláló; Kompatibilitás: Android, iOS; Ellenáll a pornak és a megnövekedett nedvességtartalomnak (eső)
Kód:  KHO7471 Termékszám:  725882022932 Gyártó honlapja:

Polar LOOP 2 Aktivitásmérő karpánt - fehér

Elhinnéd, ha azt mondanánk, hogy ez nem csak egy egyszerű karkötő? A Polar LOOP 2 egy stílusos aktivitásmérő karpánt, amely minden bizonnyal nagy népszerűségre tesz szert az aktív életmódok kedvelők körében. A kívülről egyszerű kiegészítőnek tűnő készülék rengeteg fantasztikus tulajdonsággal bír. Bizonyára értékelni fogod, hogy vízállóssága révén még az úszómedencében sem kell megválnod tőle. Modern kialakítása, letisztult vonalai révén remekül illik a sportöltözethez, de pazar kiegészítőjévé válhat munkahelyi öltözékednek is.

Egyszerű, de nagyszerű

A LOOP második generációja egy egyszerű aktivitásmérő, amely nem igényel nagy képernyőt, ugyanis 85 LED áll rendelkezésre, hogy edzésed során minden információhoz hozzájuss. A karkötőt a telefonoddal is szinkronizálhatod, így a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről is azonnali értesítést kaphatsz.

Funkciók

A készülék funkcióinak tárházában megtalálható a távolságmérő és a lépésszámláló is, illetve sok egyéb dolog mellett még az elégetett kalóriáid számát is megtudhatod. A karkötő alvási szokásaidat is figyeli, így a beállított jelzés időpontjában finom rezgéssel ébreszt. 55 perc inaktivitás után értesítést kapsz arról, hogy ideje megmozdulnod. A Polar H7 mellkas pánttal való szinkronizálás révén pulzusszám mérésre is van lehetőség, ezáltal maximális teljesítményt nyújthatsz edzéseid során. A megfelelő edzés intenzitással ugyanis gyorsabban formába kerülhetsz.

   

Hogyan működik?

Egyszerűen! Az aktivitásmérő által rögzített összes adatot a telefonoddal való szinkronizálást követően feltöltheted a Polar Flow alkalmazásba, amelyben a Bluetooth 4.0 kapcsolat lesz a segítséged. Az eszközt egy 38 mAh-s, Li-Pol akkumulátor hajtja, amely akár 8 napig is bírja töltés nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos aktivitásmérő
  • Vízálló
  • Aktivitásfigyelő
  • Értesítés a bejövő hívásokról/szöveges üzenetekről (kizárólag iOS-es telefonok esetében)
  • Okostelefonokkal való szinkronizálás
  • Li-Pol akkumulátor
  • Kényelmes, rugalmas anyag
  • Könnyű súly

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
192 óra (8 nap) Kész!
Tok színe
Fehér Kész!
Tömeg
38 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fehér Kész!
Tömeg
38 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
192 óra (8 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar LOOP 2 Aktivitásmérő karpánt - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar LOOP 2 - bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar LOOP 2 - biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar LOOP 2 - White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar LOOP 2 - White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ