Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polar White A370 S

Termékkatalógus
Polar White A370 S
4,0 2 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, tempómérés, kapcsolódás: Bluetooth és USB, GPS-szel, vízállóság: 30 m (3 atm), operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
Kód:  SPTPol006 Termékszám:  725882039473 Gyártó honlapja:

Polar White A370 S

Az aktivitásod mérésére most már nem csak egy egyszerű lépésszámlálót használhatsz, a fehér színű, modern Polar A370 fitnesz aktivitásmérő segítségével ugyanis sokkal többet is megtudhatsz magadról. Ez az óra strapabíró szilikon pánttal és 43 mm átmérőjű színes, érintővezérléssel működő TFT kijelzővel rendelkezik. Intelligens funkciói szinte a végtelenségig futnak: az óra képes a folyamatos pulzusmérésre, az alvási szokásaid felmérésére és még sok már funkció mellett a pontos időt és dátumot is mutatja. A vízálló készülék kijelzője az okostelefonodról érkező értesítéseket és a bejövő hívásokat is mutatja, valamint rengeteg sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos alkalmazást támogat.

A Polar A370 főbb jellemzői

  • Nagyszerű és modern fehér kivitelezés
  • Nagy strapabírású szilikon csuklópánt és érintőkijelző
  • 30 méterig vízálló - úszáshoz is alkalmas
  • Több, mint százféle sporthoz használható
  • Állandó csukló-alapú pulzusmérés nappal és éjszaka egyaránt
  • Továbbfejlesztett Sleep Plus alkalmazás a folyamatos alvás-monitorozás érdekében
  • A mobil eszköz GPS-ének használatával nyomon követhető az edzések útvonala, sebessége és hossza
  • Az elégetett kalóriák számlálása a tevékenység hossza és a pulzusszám alapján
  • Kompatibilis minden Android 5.0 vagy újabb rendszert használó mobil eszközzel

Minőség a sportolók számára

A Polar aktivitásmérők körülbelül egy hüvelykes átmérőjű, strapabíró TFT érintőkijelzővel lettek felszerelve. Méreténél fogva a készülék tökéletesen alkalmas azoknak a sportolóknak, akik nem szeretik, ha bármi is zavarja őket a tevékenységeik közben. A karkötő stílusos szilikon csuklópántja ellenáll a fröccsenésnek és a nedvességnek. A készülék tömege alig 30 grammot tesz ki, így előfordulhat, hogy el is felejtkezel róla, ám ez akkor sem probléma, ha esetleg úszás közben jutna eszedbe, hogy rajtad van, a készülék ugyanis 30 méterig vízálló. Éjszakánként folyamatos alvás-monitorozást biztosít. A Polar aktivitásmérője olyan Activity Guide naplóval szolgál, amelyből mindig megtudhatod, hogy az adott napon mennyire voltál aktív és mit kellene még csinálnod. Emellett a fizikai tevékenységedet is listázza és rezgéssel figyelmeztet, ha bizonyos ideig inaktív vagy.

Továbbfejlesztett Sleep Plus alkalmazás és pulzusmérés

A Polar óra kiválóan elemzi az alvási szokásaidat annak érdekében, hogy megfelelő minőségű alvásban, regenerációban és stressz-csökkentésben legyen részed. Ezért fejlesztették ki a Sleep Plus alkalmazást, amely folyamatosan méri az alvási ciklusod hosszát, a mozgásod erősségét vagy intenzitását, beleértve a pulzusmérést, s mindezt az egyszerű kezelhetőség érdekében egy idővonalon rögzíti. Akár fix alvási időt vagy egy bizonyos pulzus értéket is beállíthatsz, amelynek elérésekor az aktivitásmérő figyelmeztetést küld. Abban az esetben, ha az aktivitásmérő elvesztené a mobilodról érkező GPS jelet, azonnal átvált benti (indoor) módra és a beépített mozgásérzékelő segítségével folyamatosan próbálja újrakalkulálni az általad végzett tevékenységet és a megtett távolságot.

Polar aktivitásmérő - az okostelefon praktikus kiegészítője

Úgy gondoltad, hogy ennyi az egész? Akkor tévedtél! Ha jógázni, edzeni vagy sportolni készülsz, nem kell hozzá felélesztened az órádat. Ilyenkor a Polar A370 az éppen aktuális időt, dátumot és a hónap napját mutatja. Emellett a készülék lehetőséget nyújt a telefonodra érkező üzenetek, e-mail-ek, értesítések és bejövő hívások ellenőrzésére is. Ha 100%-ban ki akarod használni az aktivitásmérődet, akkor telepítsd rá a Polar FLOW alkalmazást és állíts be rajta minden fontos információt.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
23,5 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
32 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta, Túrázás Kész!
Egészségügyi funkció
Mozgás emlékeztető Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
96 óra (4 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
24 óra (1 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar White A370 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar A370 bílý S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar A370 White S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar A370 White S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ