A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Polaroid Cube Fekete

Termékkatalógus
Polaroid Cube Fekete
4,3 4 értékelés
Digitális videókamera - CMOS érzékelő, 6 Mpx, 720/1080, széles látószögű objektív, microSD / SDHC 32 GB, micro USB, beépített akkumulátorral
Kód:  PLR001a Termékszám:  POLC3BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid Cube Fekete

Ideális kamera mozgalmas felvételekhez

Az amerikai Polaroid cég hosszú éveken keresztül főszerepet töltött be az instant fényképezőgépek és filmek gyártásban az egész világon. Ám ezen termékcsaládok ideje leáldozott a digitális fotózás megjelenésével. Most azonban a cég egy teljesen új terméket kínál azzal a céllal, hogy a vásárlók lehető legszélesebb körét szólíthassa meg.

A Polaroid Cube egy víz- és ütésálló miniatűr sportkamera. Ezek alighanem rendkívül hasznosak lesznek majd az akciódús jelenetek felvételénél. Szerencsére egész nagy mennyiségű tartozék készült hozzá a különböző tevékenységek igényeihez megfelelően. A kamera rendkívül egyszerűen használható. A vázon található egy kapcsoló a videó felbontásának beállítására, és természetesen egy kapcsoló a felvétel vagy fotó rögzítésére, mindez a készülék felső részén helyezkedik el. Hátulsó oldalán pedig egy slot található a microSD kártya számára.

Főbb tulajdonságok

  • Felvétel Full HD felbontásban
  • 6 Mpx-es érzékel fotózáshoz
  • Széles látószögű objektív 124°-ben
  • A beépített akkumulátor akár 90 percet is kibír
  • LED kijelzés felvételkor
  • Slot microSD kártya számára 32 GB-ig

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid Cube Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Cube černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid Cube čierna . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Black Cube. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Black Cube.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ