Shop roku 30 dnů na vrácení

Polaroid Cube + fekete

Termékkatalógus
Polaroid Cube + fekete
Digitális videókamera 8MP CMOS, 1440 / 30p, Max. 124 ° látószög, széles látószögű objektív, microSDXC 128 gigabájt, a micro USB, vízálló 10m-ig, WiFi, beépített újratölthető akkumulátor, az akkumulátor élettartama akár 107min
Kód:  PLR001a1 Termékszám:  POLCPBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid Cube + fekete

Polaroid Cube + kültéri miniatűr kamera gerjesztés izgalom van a design a kocka alakú. A legtöbb akkor biztosan tudja az alapvető változata a Cube kamerák, jelezve, hogy egy új modell helyett a Cube +. Elődjéhez képest Cube + számos új funkciók, különösen a jelenléte WiFi vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa kamerák a mobiltelefonján, és nézd meg miniatűrök, mivel kocka + nem rendelkezik saját kijelzővel, vagy irányítani vezeték nélkül. Ez most is kapható több színben.

legfontosabb jellemzői

  • HD videofelvétel (1440p)
  • Képek a 8 megapixeles
  • Látószög 124 °
  • Időjárásálló és splash
  • LED kijelző
  • mikrofon
  • Memóriakártya-foglalat (128 GB)
  • micro USB port a töltéshez és adatátvitelhez

Kis méretű és kiváló akkumulátor-élettartam

A raktér méretei 35 × 35 × 35 mm-es objektívvel, akkor is megtalálja a látószöget akár 124 ° is egy gombot. A felszín alatt lapul egy mágnes, ami lehetővé teszi a kamera, hogy csatolja a fém aljzatra. Polaroid Cube + rögzíthet videót Full HD felbontás és a fényképezést. Kamerák ellenállni, hogy leesett és fröccsenő víz. A vízálló tok (külön kell megvenni), a kamera is elsüllyed, hogy a mélysége 10 méter.

Integrovaná baterie nabízí kapacitu až na 107 minut záznamu. Van is egy slot microSD kártyával akár 128 gigabájt Ahhoz, hogy a mobiltelefon, akkor is letölthető egy alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyorsabb és könnyebb lőni videókat és képeket.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid Cube + fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Cube+ černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid Cube+ čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Cube + Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Cube + Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ