A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Polaroid Cube kék

Termékkatalógus
Polaroid Cube kék
Digitális videókamera - CMOS 6Mpx, 720/1080, széles látószögű objektív, micro SD/SDHC 32 GB-ig, micro USB, beépített akkumulátor
Kód:  PLR001b Termékszám:  POLC3BL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid Cube kék

Ideális kamera akciófelvételekhez

Az amerikai Polaroid cég éveken át jelentős szerepet játszott az instant fényképezőgépek és filmek világában. Ez a termékcsalád végül megszűnt a digitális fényképek miatt, most azonban egy teljesen új terméket dobtak piacra, amellyel egy nagyobb fogyasztói csoportot céloznak meg.

A Polaroid Cube egy mini akciókamera, amely ütés és vízálló. Ez különösen jól jöhet az akciófelvételeknél és a különböző tevékenységekhez többféle tartozék is kapható. A kamera kiemelkedik a mezőnyből könnyű használatával, a felvétel elindításához vagy fényképezéshez csak egyetlen gombot kell megnyomni. A microSD kártyahely a kamera hátoldalán található.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD felvétel
  • 6Mpx szenzor
  • Széles látószögű objektív (124° látószög)
  • Beépített akkumulátor (akár 90 percig is működik)
  • LED felvétel-jelző
  • MicroSD kártya 32 GB-ig

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid Cube kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Cube modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid Cube modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Blauer Würfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Blauer Würfel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ