Akvizice ApF HU Shop roku

Polaroid azonnali pillanat

Termékkatalógus
Polaroid azonnali pillanat
5 5 értékelés
Instant fényképezőgép 10MPx, flip-chart kereső, nyomtató papír jelző, MicroSD akár 32 GB-os önkioldó, alacsony töltöttség jelző
Kód:  PLR004anp

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid azonnali pillanat

A legendás Polaroid pillanatfelvétel hátulról a legújabb technológiák támogatásával. A Snap Polaroid egy szinonim kézi kamera, megfizethető áron. Szinte azonnal fotózni a könnyű használattal együtt azt jelenti, hogy a gyermekek és kevésbé hozzáértő felhasználók spontán módon rögzítik az élet különleges pillanatait. Néhány pillanat alatt a kezében tartja a kész fényképeket és digitális adatokat a memóriában, hogy később másolhasson a számítógépére és ossza meg a közösségi internetes platformot.

Az innovatív hagyomány

A cég olyan híres Polaroid fényképezőgépek, amelyek azonnali fénykibocsátással (1948 óta) átformálják a felhasználóbarát fényképezés területén szerzett tapasztalatait a Polaroid snap modelljébe. A minimalista formatervezést a felhasználók világszerte szerzett tapasztalata szerint felülvizsgálták, de az idősebb Polaroid fényképezőgépek időben bevált tervezési jellemzőit is magában foglalja, mint például az ikonikus Polaroid Color Spectrum. Az új kamera a nosztalgikus instant fényképezés és a modern technológiák tökéletes keveréke.

Főbb jellemzők

  • Könnyen használható, kompakt fényképezőgép azonnali fotó kimenettel
  • Egy perc alatt kinyomtatott fotók
  • A nyomtatás közben is képes lőni
  • A behelyezett memóriakártyán tárolt fotók a későbbi megosztáshoz és archiváláshoz
Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid azonnali pillanat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Snap instant. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid okamžite zatiahne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Snap instant. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Snap instant.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ