Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Popp vezérlő - fekete

Termékkatalógus
Popp vezérlő - fekete
Távirányító - kulcstartó formájú távvezérlő, 4 független gomb, lehetővé teszi a Z-Wave eszközök vezérlését, beleértve a csoportokat és a jelenetek indítását
Kód:  POPP04e Termékszám:  POPE009204

Popp vezérlő - fekete

A Z-Wave eszközök vezérlésére szolgáló, egyszerűen használható kis kulcstartó fokozza mindennapjai kényelmét. Vegye elő zsebéből, és máris Öné az irányítás okosotthona eszközei felett. Ajtót nyithat a vendégeknek, leeresztheti a redőnyt vagy elindíthatja a kerti locsoló berendezést anélkül, hogy ott lenne. A Z-Wave hálózati kapcsolatnak köszönhetően a vezérlő hatótávolságán belül mindenhol működik, így az Ön kényelme garantált.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Vezérlés a ház bármely pontjáról
  • Kényelmes kézi vezérlés
  • Készülékek, programok vezérlése
  • A Z-Wave hálózat része
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Popp černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Popp čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Popp černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Popp černá.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ