A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

PopSocket Soccer Ball

Termékkatalógus
PopSocket Soccer Ball
5 2 értékelés
Tartó - univerzális
Kód:  POPSO14 Termékszám:  101046 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PopSocket Soccer Ball

A PopSocket egy praktikus eszköz univerzális tartó formájában, amely sokoldalúan élvezetesebbé teheti telefonod, tableted vagy e-könyv olvasód. Imádni fogod ügyes alakja és széles körű használhatósága miatt. Egyszerűen csatlakoztasd a készülék hátlapjához, és máris használhatod praktikus tartóként fényképezés, videók megtekintése vagy könyvek olvasása közben. Ha szeretsz játszani, akkor egyszerre kettőt használj, és nem kell aggódnod, hogy kiesik a kezedből. A PopClip tartóval kombinálva csatlakoztatható a műszerfalhoz, a tükörhöz vagy a hűtőszekrényhez.


Eredeti és praktikus

Adj mobiltelefonod használatának új dimenziót ezzel a stílusos tartóval és állvánnyal egyben. Könnyedén fogod kezelni tabletedet, telefonodat vagy e-könyvolvasódat, és soha többé nem akarsz majd visszatérni a klasszikus tartóhoz.  Hála a stílusos fogantyúnak, felkeltheti benned a gyüjtőszenvedélyt. Add át magad az eredetiségnek, és mutasd meg a világnak a saját stílusod.

Foci labda

A labdarúgás témája a világ legnépszerűbb játékainak rajongói fogják igazán értékelni. A tökéletes designja és stílusa miatt készüléked éke lesz.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PopSocket Soccer Ball Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PopSockets Soccer Ball. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PopSocket Soccer Ball. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PopSocket Soccer Ball. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PopSocket Soccer Ball.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ