Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Philips OneBlade pengék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Philips
(7)
Szűrés

A Philips OneBlade penge egy innovatív borotvapenge, amely a precizitás és sokoldalúság jegyében készült. A készülék célja az arc és test különböző területeinek borotválása, trimmelése és formázása egyetlen pengével. A Philips One Blade penge ideális választás lehet azoknak, akik keresik a rugalmasságot és hatékonyságot egyetlen eszközben. Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni erről az eszközről.

Tovább

A Philips OneBlade Penge Működése

A Philips OneBlade penge egy olyan eszköz, amelyet a borotválkozáshoz terveztek, de nem egy hagyományos borotva vagy elektromos borotva. Ennek az eszköznek az egyik legfontosabb jellemzője a cserélhető pengék használata. Ezek a pengék olyan kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szőrszálak hatékony vágását és borotválkozást, mégpedig úgy, hogy nem irritálják a bőrt.

A Philips OneBlade fej két irányba mozog, ami lehetővé teszi a szőrszálak bármilyen irányban történő vágását. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, mivel csökkenti az irritáció és a bőrpír kialakulásának esélyét.

A Philips OneBlade penge használata

A OneBlade penge használata rendkívül egyszerű. Először is, a cserélhető Philips One Blade borotvafej elemet könnyen felcsatolhatod az eszközhöz. A pengék általában hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos borotvapengék, így ritkábban kell cserélned őket.

Miután a OneBlade fej fel van csatolva, csak bekapcsolod az eszközt, és már kezdheted is a borotválkozást. A OneBlade penge tökéletesen alkalmas a száraz és nedves borotválkozásra is, tehát nincs szükség borotvahab vagy borotvagél használatára, bárki kiválaszthatja a saját preferenciáinak megfelelő módot.

Miért érdemes Philips OneBlade penge típust választani?

A kínálatunkban kapható forradalmi Philips OneBlade penge ideális választás a hibrid trimmelőhöz, amely minden hosszúságú szakállal megbirkózik, valamint éles kontúrok és formák megalkotására képes. Többé már nem kell több különböző formázóeszközt vásárolnod, hiszen a OneBlade fej segítségével az eszköz tökéletes eredményt biztosít.

A Philips OneBlade fej alapvető tulajdonságai

A OneBlade fej rendelkezik olyan alapvető tulajdonságokkal, amelyekre érdemes figyelmet fordítani a kiválasztás során.

  • Kettős vágási technológia: A Philips OneBlade penge rendelkezik egy kettős vágási rendszerrel, amely lehetővé teszi a szőrszálak hatékony vágását mindkét irányba. Ez növeli a pengék tartósságát és a vágás pontosságát.
  • Sokoldalúság: A Philips One Blade penge nemcsak borotválásra szolgál, hanem kiválóan alkalmas a szakáll és bajusz formázására, valamint a haj rövidre vágására is.
  • Vízállóság: A pengék vízállóak, így könnyen tisztíthatók, és akár a zuhany alatt is használhatók.
  • Könnyű csere: A OneBlade fej egyszerűen cserélhető, és általában hosszú élettartammal rendelkezik, így ritkábban szükséges cserélni.
  • Testszőrzetfésűk: A készülék fésűi lehetővé teszik a szőrhossz könnyű beállítását, így különböző hosszúságokban is használható.
  • Érzékeny bőrre is alkalmas: A Philips One Blade penge kialakítása és a vágási technológia révén ez a típus alkalmas érzékeny bőrű felhasználók számára is.

Hány darab Philips OneBlade penge található egy csomagban?

Az egy csomagban található Philips One Blade penge száma változó. Kínálatunkban 2, 3 vagy 4 db-os változatot is találhatsz.

i

A OneBlade fej minden Philips OneBlade és Philips OneBlade Pro modellel kompatibilis.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP240/50 pótpenge, 4db Szállításra kész > 5 db
Férfi borotvabetét - négypengés borotvafej a tökéletesen sima bőrért, - Ár több darab vásárlása esetén 3 673,25 Ft/db
több darab vásárlása esetén 14 690 Ft-tól

2.
Philips OneBlade pótpenge QP230/50, 3db Szállításra kész > 5 db
Férfi borotvabetét - cserepengék Philips OneBlade-hez, 3 db a csomagban, 4 havonta ajánlott cserélni - Ár több darab vásárlása esetén 3 964,33 Ft/db
több darab vásárlása esetén 11 890 Ft-tól

3.
Philips OneBlade 360 QP420/50 pótpenge, 2db Szállításra kész > 5 db
Férfi borotvabetét - kétpengés borotvafej a tökéletesen sima bőrért, - 6 745 Ft/db
13 490 Ft

Még több
7 termék
4,8 647×
Philips OneBlade QP240/50 pótpenge, 4db
Férfi borotvabetét - négypengés borotvafej a tökéletesen sima bőrért, - Ár több darab vásárlása esetén 3 673,25 Ft/db
14 690 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPR565
4,8 647×
Philips OneBlade pótpenge QP230/50, 3db
Férfi borotvabetét - cserepengék Philips OneBlade-hez, 3 db a csomagban, 4 havonta ajánlott cserélni - Ár több darab vásárlása esetén 3 964,33 Ft/db
11 890 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPR383
4,8 647×
Philips OneBlade 360 QP420/50 pótpenge, 2db
Férfi borotvabetét - kétpengés borotvafej a tökéletesen sima bőrért, - 6 745 Ft/db
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIPR153
4,8 108×
Philips OneBlade QP620/50 pótpenge + testszőrzetfésű
Férfi borotvabetét - Philips OneBlade tartalék penge arcra és testre, a csomagban: 1 db penge arcra és 1 db penge testre védőfeltéttel az érzékeny területekhez + 1 db testszőrzetfésű (3 mm), 4 havonta ajánlott cserélni
9 440 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIOB620
13 010 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHIpnh87ss
13 710 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHIpnh87sr
8 810 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHIpnh87

Philips OneBlade pengék

A Philips OneBlade pengék kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips OneBlade pengék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb philips OneBlade pengék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: philips OneBlade pengék vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ