ApF HU Akvizice ApF HU

Powerball

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Max. forgási sebesség
15000 ford/perc
18000 ford/perc
-
Max. terhelés
15 kg
(2)
16 kg
(1)
18 kg
(1)
20 kg
(2)
Funkció
Számláló
(4)
Háttérvilágítás
(1)
Autostart
(2)
Szín
Fekete
(1)
Kék
(5)
Zöld
(1)

A Powerball egy kézi giroszkóp, amellyel erősíthetsz, de használhatod rehabilitációra vagy egyszerűen csak szórakozásra is. A Powerball karerősítő belsejében egy golyó található, amely a saját tengelye körül forog, és körkörös mozgással forgathatod. A Powerball akár 21 000 fordulat / perc sebességgel forgó golyójával és a csukló mozgatásával akár 20 kg-nyi nyomaték-ellenállás is elérhető. A megfelelő Powerball kiválasztásához előbb gondold át, hogy mire szeretnéd azt használni.

Tovább

Powerball rehabilitációs célra

  • A Powerball segít a gépelés miatt kialakuló carpalis alagút szindróma és csuklóproblémák kezelésében.
  • Rehabilitációhoz azok a 250 Hz-es Powerball alapmodellek alkalmasak, amelyek általában kb. 18 kg-os nyomaték-ellenállásra képesek, melynek köszönhetően könnyebb őket forgatni, így megfelelőek a rehabilitációhoz.
  • Ha egyszerűbb Powerball modellt szeretnél, válassz egy fordulatszámmérő és háttérvilágítás nélkülit.
  • Egy magasabb, 350-450 Hz frekvenciájú Powerball már jóval nehezebb, ezért nem alkalmas rehabilitációra, azonban előfordul köztük könnyű változat is, mely rehabilitációhoz is alkalmas.

Powerball erősítéshez

  • A Powerball 0,5 kg és 20 kg közötti súlyt helyettesít. Minden Powerball esetében feltüntetésre kerül a maximális elérhető terhelés, melyet a forgási sebességgel tudsz elérni.
  • A 250 Hz-nél magasabb fordulatszámú Powerball magasabb forgási sebességre képes, amely nagyobb ellenállást fejt ki a kézre, csuklóra.
  • A magasabb maximális fordulatszámra képes Powerball modellek általában nehezebbek, fémből készülnek és nehezebben is forognak, ezért ezeket főleg a haladó felhasználók számára ajánljuk.
  • A fordulatszámmérős Powerball modellekkel javíthatod a teljesítményedet és nyomon követheted az edzésedet.

Powerball szórakozáshoz

  • Szórakozáshoz a fordulatszámmérős Powerball modelleket ajánljuk. A beépített számláló segítségével összemérhetitek a teljesítményeteket barátaiddal vagy részt vehetsz a hivatalos Powerball Ligában. A Powerball felső részébe beágyazott számláló mutatja az aktuális RPM-et, a legmagasabb elért RPM-értéket és az egy adott időszakban az adott Powerball segítségével elért átlagos RPM-értéket.
  • A háttérvilágítású Powerball modellek látványosak ugyan, de a Powerball belsejének megvilágításához szükséges diódák kb. 1-2%-kal csökkentik a sebességet. A Powerball annál intenzívebben ragyog, minél gyorsabban forog a benne lévő golyó.
  • Az igényesebb felhasználók részére készülnek magasabb frekvenciájú Powerball modellek is, amelyek nagyobb percenkénti fordulatszámot képesek elérni.

i

Powerball ár
A Powerball kínálatot tekintve, a legolcsóbb Powerball termékek ára 5-6 ezer forintnál kezdődik. Az extrákkal felszerelt (háttérvilágítás, autostart) Powerball modellek ára 13-21 ezer forint körül mozog. A legdrágább Powerball, mely fémből készült és akár 23000 percenkénti fordulatra is képes, ára körülbelül 57 ezer forint.

A Powerball használata

Autostart funkció nélküli modellek esetében a Powerball használata, beindítása kétféleképpen lehetséges: madzaggal történő felpörgetés vagy kézzel való beindítás. Kezdők számára az indítózsinór használata a legegyszerűbb, hiszen csak meg kell húzni, azonban gyakorlással a zsinór használata nélkül is be tudod majd indítani a Powerball karerősítőt.

Powerball gyakorlatok

Ahhoz, hogy a Powerball meghozza számodra a várva várt hatást, ajánlott minden nap elvégezni vele a gyakorlatokat, ami mindössze néhány percet vesz igénybe.

  • Fogd az ujjaid közé a Powerball karerősítőt, majd hajts végre csuklóból, alkarból vagy vállból induló körkörös mozgásokat.
  • Fogd erősen, lefelé irányítva a Powerball karerősítőt, majd a csuklódból induló körkörös mozgással tartsd egyenletes szinten a forgási sebességet.
  • A csukló vízszintes pozícióban történő tartásával és a forgási sebesség megtartásával az alkarod izmait erősítheted.
  • A bicepsz erősítéséhez tartsd a Powerball karerősítőt az aljával lefelé és a karod merőleges tartása mellett forgasd a csuklódat úgy, hogy a könyök erejével folyamatos szinten tartod a Powerball forgási sebességét.

Ha ennél is többet szeretnél megtudni a Powerball karerősítők világáról, további tudnivalókról a Powerball c. cikkünkben olvashatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Powerball 280Hz Autostart Szállításra kész 5 db
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 20kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló és autostart
23 290 Ft

2.
Powerball 250Hz Pro Blue - kék Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 15kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló
10 290 Ft

3.
Powerball 280Hz Pro Blue - Kék Szállításra kész > 5 db
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 20kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló
21 190 Ft

Még több
7 termék
4,7 66×
Powerball 280Hz Autostart
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 20kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló és autostart
23 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZP008a
4,7 20×
Powerball 280Hz Pro Blue - Kék
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 20kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZP002c
4,3 119×
Powerball 250Hz Pro Blue - kék
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 15kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló
10 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 27.
Termékkód: ZP002a
4,7 18×
Powerball 280Hz Classic Blue
Powerball - maximális fordulatszáma: 18000ford/perc, maximális ellenállása: 16kg, anyaga: műanyag
11 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 27.
Termékkód: SPTkn0340
4,4 16×
Powerball 280Hz Autostart Fusion
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 18kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló, háttérvilágítás és autostart
32 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 27.
Termékkód: ZP008c
4,5 13×
Stormred Wrist ball mágneses
Wrist Ball - átmérője: 70mm, anyaga: műanyag
Szuper ár
3 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 01.
Termékkód: SPTliv009
4,5 165×
Powerball 250Hz - kék
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 15kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag
6 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ZP001a2

Powerball

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Powerball

A Powerball kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Powerball – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó powerball Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább powerball A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb powerball A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: powerball vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ