Rapture Shop roku

PowerCube Original szürke

Termékkatalógus
PowerCube Original szürke
4,8 432 értékelés
Aljzat - 5 aljzat, gyerekzár
Változat
Kód:  NZE301a4 Termékszám:  8718444085911

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PowerCube Original szürke

Adjon otthonának vagy irodájának elegáns és funkcionális megjelenést a PowerCube Original elosztó kockával. A PowerCube Original egy egyedi és eredeti megoldás a végeláthatatlan hosszabbítók gombolyagának helyettesítésére. A vonzó design és a modern görbék otthona ékességévé válnak. A modern színeknek köszönhetően bármilyen környezetbe illeszkedik.

A PowerCube Original 5 csatlakozó aljzatot kínál (250 V~, 16 A, 3680 W), valamint gyerekzárral és földeléssel van ellátva. A dugaljak nem akadályozzák egymást és a moduláris kialakítás lehetővé teszi a dugaljak számának tetszőleges bővítését. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube változattal.

Miért egyedülálló a PowerCube Original?

• Elérhetőség:
Praktikusan elhelyezett aljzatok, amelyeket egyszerre tud használni. A csatlakoztatott készülékek nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábeleknél vagy elosztóknál. A nem szabványos méretű adapterek és akkumulátortöltők csatlakoztatása sem okoz gondot.

• Kapacitás:
Akár 5 elektromos berendezés is csatlakoztatható egyidejűleg. Az Original változat használható önmagában közvetlenül a fali aljzatba helyezve is, vagy kombinálható a hosszabb "Extended" változatokkal.

• Dizájn:
Elegáns dizájn. A modern megjelenésének köszönhetően a PowerCube bármilyen környezetbe illeszkedik. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legjelentősebbek egyike a Red Dot Design Award.

• Bővíthetőség:
A PowerCube különböző változatokban és színekben kapható. Más PowerCube termékekkel összekapcsolva létrehozhat egy olyan kombinációt, ami a leginkább megfelel Önnek. Válassza ki mennyi hálózati csatlakozóra és hány USB portra van szüksége elektromos berendezéseinek működtetésére.

• Biztonság:
Minden PowerCube változat alaposan tesztelt és szigorú kritériumoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek gyerekzárral és földeléssel vannak ellátva. A nagyobb biztonság érdekében minden PowerCube minőségi és tartós ABS műanyagból készül.

Paraméterek

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
E/F-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E/F -típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
5 × Kész!

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Maximális feszültség
240 V Kész!
Maximális áram
16 A Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
5 db Kész!
Szín
Fehér, Szürke Kész!

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma
5 × Kész!

Kivitel

Kivitel
Kapcsoló nélküli Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Original grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Original grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ