Rapture Akvizice ApF HU

PowerCube Original Remote távirányító készlet

Termékkatalógus
PowerCube Original Remote távirányító készlet
4,9 21 értékelés
Hálózati tápegység - 4 aljzat, gyerekzár, kapcsoló, távirányító
Kód:  NZE301b9 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PowerCube Original Remote távirányító készlet Megszűnt

PowerCube Original Remote távirányító készlet

Adja meg otthonának vagy irodájának az elegáns, távközvetítétes PowerCube Original Remote készletet!

A PowerCube Original Remote egy egyedülálló megoldás, távvezérelt hosszabbító zsinórral és Multipairrel. A vonzó design és a modern ívek otthona vagy irodájának díszítésévé válnak! A modern színegyeztetés minden belső térbe kiválóan illeszkedik.

A PowerCube Original Remote 4 foglalattal (250V ~, 16A, 3680W), ON / OFF funkcióval, távirányítóval, gyermekzárral és földeléssel rendelkezik. A foglalatok nincsenek zárolva, és nem zavarják egymást. Egyszerűen kombinálható más PowerCube verziókkal.


le
PowerCube Original Remote

Mi teszi a PowerCube Original Remote készletet egyedivé? 

Elérhetőség

A praktikusan elosztott fiókokat mind egyszerre használhatja. A csatlakozóeszközök nem zavarják egymást, mint az a hagyományos hosszabbító kábelek vagy hubok esetén történni szokott. Komplikációk akkor sem jelentkeznek, ha nem szabványos kimenetek csatlakoznak adapterek vagy akkumulátortöltők formájában.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathat akár 4 elektromos eszközt. Az Extended REMOTE verzióval az energiaforrást közelebb hozhatja a kiválasztott helyhez. Kombinálható más PowerCube verziókkal.

Mindent egyetlen gombnyomással

A PowerCube hub modellek az innovatív Powercube EXTENDED REMOTE készülékkel rendelkeznek. A "REMOTE" termékcsalád fő jellemzője egy nagy narancssárga gomb, amely minden funkciót vezérel. Az egyik gombbal a PowerCube-t csatlakoztatja / bontja a tápforrásról, valamint a PowerREMOTE távvezérlőt is működtetheti.

Távirányítás

Használja ki a legújabb intelligens otthoni repertoár technikát! Vezérelje a csatlakozó aljzatokat távvezérléssel!

A PowerREMOTE távvezérlőt bármelyik PowerCube "REMOTE" segítségével bekapcsolhatja az egész ház, lakás vagy iroda vezérléséhez egy helyen és egyidejűleg.


Ökológia

A távirányítóhoz nincs szükség elemre, a jel egyszerűen a gomb megnyomásával továbbítható. A meghajtó hatótávolsága akár 25 méter.


Nano pad

Nano padot használtak annak érdekében, hogy bármely felületen egyszerű és megismételhető legyen a vezérlőérintés.


Tervezés

Modern designjának hála, a PowerCube bármely belsőteret kiválóan gazdagítja elegáns megjelenésével. PowerCube termékcsalád számos díjat nyert, a legjelentősebbek között van a Red Dot Design díj is.


Irányítsd a lábaddal!

A PowerREMOTE távvezérlő egyedülálló, lépéssel irányítható gombja lehetővé teszi a PowerCube REMOTE távoli be- és kikapcsolását kéz vagy láb nyomására.

Kiterjesztés

A PowerCube számos színben és variációban kapható. Egyszerűen csatlakoztathatja más PowerCube termékekhez, hogy létrehozza a legmegfelelőbb kombinációt. Így kiválaszthatja, hogy mennyi elektromos csatlakozóra és USB portra van szükség az elektromos készülékek tápellátásához.

le
kiterjesztés

Multipair-funkció

Az egyedülálló PowerCube "REMOTE" párosító rendszerben működik. Párosítson több távirányítót egy PowerCube REMOTE készülékkel, vagy több PowerCube REMOTE készüléket egy PowerREMOTE távirányítóval! A működési elv mindig ugyanaz. Csak tartsa nyomva a PowerCube REMOTE gombot 5 másodpercig, amíg a LED nem villog, majd nyomja meg a PowerREMOTE távirányító gombját! Ismételje meg ezt a lépést minden PowerCube REMOTE eszközzel vagy PowerREMOTE távirányítóval!


Biztonság

Minden PowerCube típust szigorú kritériumok szerint alaposan tesztelnek és tanúsítanak. A termékek földeltek és gyermekzárral rendelkeznek. Mindegyik PowerCube designja kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készül, a nagyobb biztonság érdekében.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original Remote távirányító készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original Remote SET. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original Remote SET.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ