A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

PowerCube Original USB szürke

Termékkatalógus
PowerCube Original USB szürke
4,8 165 értékelés
Aljzat - 4 kimenet, gyerekzár, földelés, 2 USB port (2,1 A, 2× 5 V)
Kód:  NZE301b5 Termékszám:  8718444085959 Gyártó honlapja:

PowerCube Original USB szürke

Adja hozzá otthonához vagy irodájához az elegáns és funkcionális PowerCube Original USB hubot amely 2 USB portot tartalmaz. A PowerCube Orignal USB egyedülálló megoldás a kényelmetlen vezetékek tömkelege ellen. A vonzó design és a modern vonalak az otthoni vagy az irodábai dekoráció részévé teszik. Modern színe megfelelően illeszkedik bármilyen környezetbe.

A PowerCube Original USB hub 4 csatlakozót (250V AC, 16A, 3680 W), 2 USB portot (2 1A, 2 x 5 V), gyerekzárat és földelést kínál. A csatlakozók nem blokkolják, és nem zavarják egymást. Egyszerűen kombinálható más PowerCube változatokkal.


Miért egyedi a PowerCube Original ?  

Elérhetőség

Praktikusan elhelyetzett csatlakozók. A bedugott eszközök nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábelek vagy hubok esetében. Nem jelentkeznek komplikációk akkor sem, ha nem szabványos kimenetek csatlakoznak adapterek vagy akkumulátor töltők formájában.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztasson 4 elektromos eszközt, és 2 USB portnak köszönhetően egyszerre töltheti fel mobilkészülékét. Az eredeti USB-verzió közvetlenül az aljzatba dugható, vagy kombinálható a "kiterjesztett" verziókkal.

Kivitelezés

Elegáns megjelenés. Modern kialakításának köszönhetően a PowerCube gazdagítja a belső teret. A PowerCube termékcsalád számos díjat kapott. A legjelentősebb ezek közül a Red Dot Design Award.


Kiterjesztés

A PowerCube számos formában és színben kapható. Egyszerűen csatlakozik a többi PowerCube termékhez, létrehova a leginkább megfelelő kombinációt. Ezért Ön választja ki, hogy mennyi elektromos csatlakozóra és USB portra van szüksége az elektromos készülékei tápellátásához.


Biztonság

Minden PowerCube típus alaposan tesztelt és szigorú kritériumok szerint tanúsított. A termékek földeltek, és gyerekzárat tartalmaznak. Az egyes PowerCube-ok a nagyobb biztonság érdekében minőségi és tartós ABS műanyagból készültek.

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

1. Male konnektor - Típus
E-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
E-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!
2. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
2. Female konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
2. Female konnektor - Száma
2 × Kész!

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Maximális feszültség
250 V Kész!
Maximális áram
16 A Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!
Szín
Fehér, Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma
4 × Kész!

Jellemző

Kimenetek száma
4 Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
21 W Kész!
Fő kimenet típusa
USB-A Kész!
Fő kimenetek száma
2 Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
10,5 W Kész!
Maximális kimeneti áram
2,1 A Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
2 Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Kivitel

Kivitel
Kapcsoló nélküli Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original USB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original USB šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original USB, sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Original USB - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Original USB - grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ