AP+ nový vizuál Shop roku

PowerCube Extended 3 m

Termékkatalógus
PowerCube Extended 3 m
5,0 20 értékelés
Aljzat - 5 aljzat, gyerekzár, 3 m kábel, szerelési dokkoló
Kód:  NZE301c1 Gyártó honlapja:

PowerCube Extended 3 m

Adjon az otthoni vagy irodai elegáns és funkcionális hub PowerCube Extended. PowerCube Extended egy egyedülálló megoldás vak vezetékek. Vonzó design és a modern görbék válni dekoráció otthon vagy az irodában. Modern szín megfelelő illeszkedik bármilyen környezetbe.

Sajnáljuk, de próbál nézni egy videót, hogy nem támogatja a készülék.

le
Kihagyja a felugró
PowerCube Extended

Az elegáns és funkcionális PowerCube Extended elosztó minden otthon vagy iroda praktikus kelléke lehet. A PowerCube Extended egyedülálló megoldást nyújt a hosszabbító vezetékek által okozott kuszaság megszüntetésére. Vonzó kialakításának és modern vonalainak köszönhetően minden otthon vagy iroda méltó díszévé válhat. Többféle színben kapható, így bármilyen környezetbe beleillik.

A PowerCube Extended elosztóhoz 5 csatlakozó bemenet (250V~, 16A, 3 680 W), 3 m-es hosszabbító kábel, egy rögzítő talp, gyermekzár és földelés tartozik. Az egyes csatlakozók nem blokkolják vagy akadályozzák egymást. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube verziókkal is.


Miért egyedi a PowerCube Extended? 

le
Kihagyja a felugró
PowerCube Extended

Akadálymentesség

A praktikusan elhelyezett csatlakozók előnye, hogy mindet egyszerre használhatjuk. A csatlakoztatott készülékek nem akadályozzák egymást, mint a hagyományos hosszabbító vezetékek, illetve a hagyományos elosztók esetében. Nem okoz gondot a nagyobb, méretükben atipikus dugók, pl. töltők vagy adapterek csatlakoztatása sem.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathatunk 5 elektromos készüléket egyszerre. Az Extended változat lehetővé teszi, hogy elérhető távolságba, az általunk kijelölt helyre hozzuk az elektromos energiaforrást. Kombinálható a többi PowerCube változattal is.


Design

Elegáns formatervezés. A modern design-nak köszönhetően minden beltér méltó dísze. A PowerCube termékcsalád több díjat is kapott. Az összes közül a legkiemelkedőbb a Red Hot Design Award.

le
Kihagyja a felugró
tervezés


le
Kihagyja a felugró
bárhol

Bárhova elhelyezhető

A PowerCube Extended USB, ahogy a neve is jelzi, 3 méter hosszú hosszabbító vezetékkel rendelkezik. Asztalra, asztal alá, falra... bárhová elhelyezhető, és mindig kéznél van. Az Extended USB változat csomagolása tartalmaz egy rögzítő talpat, amely nagyon egyszerűvé teszi a rögzítését. Bármikor könnyedén áthelyezhetjük, csak meghúzzuk a szalag füleit, a talp leválik, és már rögzíthetjük is valahol máshol.


Kibövíthető

A PowerCube különféle változatokban és színekben kapható. Az egyes változatokat könnyedén összecsatlakoztathatjuk a további PowerCube eszközökkel. Kedvünk és igényünk szerint kombinálhatjuk őket. Csak rajtunk múlik, hogy mennyi elektromos csatlakozóra vagy USB-bemenetre van szükségünk ahhoz, hogy árammal lássuk el készülékeinket.

le
Kihagyja a felugró
kiterjesztés


Biztonság

A PowerCube minden egyes típusát alaposan tesztelték, és szigorú kritériumok alapján szabványosították. A termékek földeltek és gyermekzárral is rendelkeznek. A PowerCube jó minőségű, ellenálló ABS műanyagból készült, amely garantálja a még nagyobb biztonságot.

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
1. Male konnektor - Típus
E-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
5 × Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
E-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
5 × Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
3 m Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér, Piros Kész!

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma
5 × Kész!

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés
16 mA Kész!

Kivitel

Kivitel
Kapcsoló nélküli Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Extended 3 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended 3m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Extended 3 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Extended 3m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Extended 3m.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ