Akvizice ApF HU Shop roku

PowerCube Extended + Switch

Termékkatalógus
PowerCube Extended + Switch
4,8 9 értékelés
Aljzat - 4 aljzat, be/ki funkció, gyerekzár, 1,5 m-es kábel, szerelési dokkoló
Kód:  NZE301b92

PowerCube Extended + Switch

Dobja fel otthonát vagy irodáját egy elegáns és hasznos PowerCube Extended + switch-el. A PowerCube Extended + switch egy egyedülálló megoldás a hosszabbító kábelek átláthatalanságára, egyetlen be-/ki- kapcsoló gomb segítségével leválaszthatja az összes csatlakoztatott eszközét a hálózati áramforrásról. Vonzó megjelenése és modern vonalai remek dekorációvá teszik az otthona, vagy irodája számára. Modern színezése tökéletesen beleillik minden környezetbe.

A PowerCube Extended + switch négy foglalattal (250 V, 16 A, 3680 W), 1.5m hosszabbítóval, gyerekzárral és földeléssel is rendelkezik. A foglalatok nem blokkolják és nem is zavarják egymást. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube verzióval.


Miért is egyedi a PowerCube Extended + Switch? 

• ELÉRHETŐSÉG

Praktikusan elhelyezett foglalatok, melyeket akár egyszerre is használhat. A csatlakoztatott eszközök nem zavarják egymást, valamint a hosszabbítókat vagy elosztókat sem. Még akkor sem jelennek meg komplikációk, ha nem szokványos csatlakozókat csatlakoztat adapterek segítségével.

• KAPACITÁS:

Kényelmesen csatlakoztatható egyidejűleg 4 elektromos készülék. Az Extended + swtich külön is használható közvetlenül a konnektorban, vagy kombinálva a többi PowerCube változattal.


•  MINDEN EGY GOMBNYOMÁSSAL

A formatervezett PowerCube elosztók újdonsült tagja a PowerCube Extended + switch.
A „SWITCH” termék család legfőbb jellemzője a nagy zöld gomb, mellyel az összes funkció vezérelhető. Egyetlen gombnyomással csatlakoztatja / leválasztja A PowerCube Extended + switch-t a hálózati áramforrásról.


• LED KIJELZŐ

Köszönhetően a beépített LED kijelzőnek, könnyen megtudhatja, hogy csatlakoznak-e az eszközök, vagy le vannak választva.


• ELHELYEZHETI BÁRHOVA


PowerCube Extended + switch, mint a neve is sugallja, egy 1,5 m hosszú hosszabbítót is tartalmaz.

Az asztalon, az asztal alatt, a falon ... bárhol tarthatja a csatlakozók mindig kéznél lesznek. Az Extended + switch egység egy szerelési dokkolót is tartalmaz az egyszerű elhelyezéshez. Ha meg kell változtatni a kapcsolódási pontot, egyszerűen húzza le a könnyen eltávolítható szalagot és helyezze el a dokkolót máshol. 


• BIZTONSÁG

Minden PowerCube típus alaposan tesztelt és szigorú kritériumoknak kell, hogy megfeleljen. A termékek földeltek, és gyerekzárat tartalmaznak. Az összes PowerCube szerkezete a nagyobb biztonság érdekében kiváló minőségű ABS műanyagból készült.

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!
Szín
Fehér, Szürke, Zöld Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Extended + Switch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended + Switch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Extended + Switch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Extended + Switch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Extended + Switch.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ