A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

PowerCube Extended USB szürke - Schuko

Termékkatalógus
PowerCube Extended USB szürke - Schuko
Aljzat - 4 aljzat, gyerekzár, 1,5 m-es kábel, 2x USB 5V, összesen 2.1A a mobileszközök töltésére, szerelési dokkoló
Kód:  NZE401g

PowerCube Extended USB szürke - Schuko

Adjon otthonának vagy irodájának elegáns és funkcionális megjelenést a PowerCube Extended USB elosztó kockával, amely 2 USB portot is tartalmaz. A PowerCube Extended USB egy egyedi és eredeti megoldás a végeláthatatlan hosszabbítók gombolyagának helyettesítésére. A vonzó design és a modern görbék az otthona ékességévé válnak. A modern színeknek köszönhetően bármilyen környezetbe illeszkedik.

A PowerCube Extended USB 4 csatlakozó aljzatot (250 V~, 16 A, 3680 W) és 2 USB portot (2.1A, 2x 5V) kínál, valamint 1,5 m-es hosszabbító kábellel, dokkolóval, gyerekzárral és földeléssel van ellátva. Az aljzatok nem blokkolják vagy akadályozzák egymást. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube változattal.


Miért egyedülálló a PowerCube Extended USB?  

Elérhetőség

Praktikusan elhelyezett aljzatok, amelyeket egyszerre tud használni. A csatlakoztatott készülékek nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábeleknél vagy elosztóknál. A nem szabványos méretű adapterek és akkumulátortöltők csatlakoztatása sem okoz gondot.

Kapacitás

Akár 4 elektromos berendezés is csatlakoztatható egyidejűleg, és a 2 USB portnak köszönhetően a mobileszközök is tölthetőek egyszerreAz Extended USB változattal az elektromos hálózat a kiválasztott helyre kerülhet. Kombinálható más PowerCube változatokkal is.


Design

Elegáns design. A modern megjelenésének köszönhetően a PowerCube bármilyen környezetbe illeszkedik. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legjelentősebbek egyike a Red Dot Design Award.


Bárhová telepíthető

A név azt jelzi, hogy a PowerCube Extended USB 1,5 m-es kábellel rendelkezik.

Az asztalon, az asztal alatt, a falon ..., egy aljzat bármikor hatótávolságon belül lehet. Az Extended USB változat egy dokkoló állomással rendelkezik, amely megkönnyíti a telepítést. Ha a dokkoló állomást át kell helyezni, akkor egyszerűen távolítsa el a könnyen leválasztható szalagot, majd helyezze át a dokkolóállomást. 


Bővíthetőség

A PowerCube különböző változatokban és színekben kapható. Más PowerCube termékekkel összekapcsolva létrehozhat egy olyan kombinációt, amely a leginkább megfelel Önnek. Válassza ki mennyi hálózati csatlakozóra és hány USB portra van szüksége az elektromos berendezéseinek működtetésére.


Biztonság

Minden PowerCube változat alaposan tesztelt és szigorú kritériumoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek gyerekzárral és földeléssel vannak ellátva. A nagyobb biztonság érdekében minden PowerCube minőségi és tartós ABS műanyagból készül.

 

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!
Szín
Fehér, Szürke Kész!
Maximális áramterhelés
16 A Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés
16 A Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Extended USB szürke - Schuko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extended USB šedá - schuko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Extended USB sivá – schuko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube DuoUSB allocacoc 4 fach Steckdosenverteiler und USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube DuoUSB allocacoc 4 fach Steckdosenverteiler und USB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ