Shop roku Akvizice ApF HU

PowerCube Extension DUO

Termékkatalógus
PowerCube Extension DUO
4,9 9 értékelés
Jó ajánlat - hosszabbító forgókapcsolóval, üzemjelző LED, 3 m kábel + PowerCube Original
Kód:  NZE301v1 Gyártó honlapja:

PowerCube Extension DUO

Egészítse ki otthonát vagy irodáját egy elegáns és praktikus PowerCube Original USB elosztóval, amelyen 2 USB csatlakozót is talál. A PowerCube Original USB egy egyedi megoldás az átláthatatlan hosszabbítók elkerülésére. A vonzó design-nal és a modern vonalakkal a PowerCube otthona vagy irodája díszévé válik. A modern színek minden helyiségben jól mutatnak.

A földelt PowerCube Original USB 4 aljzatot (250 V~, 16 A, 3 680 W), 2 USB portot (2.1 A, 2 x 5 V) és gyerekzárat is kínál. Az aljzatok nem blokkolják, és nem zavarják egymást. Egyszerűen kombinálható más típusú PowerCube elosztókkal.


Elérhetőség

Az aljzatok elosztása praktikus, és egyszerre is használhatja őket. A csatlakoztatott eszközök nem zavarják egymást, ahogy a hagyományos hosszabbítóknál és elosztóknál. Nem okoz gondot a szokatlan méretű eszközök, például akkumulátortöltők vagy adapterek csatlakoztatása sem.

Kapacitás

4 elektronikai eszközt csatlakoztathat kényelmesen. A 2 USB csatlakozónak köszönhetően eközben mobiltelefonját is feltöltheti. Az Original USB-t közvetlenül az aljzathoz kell csatlakoztatni, de a hosszabbított "Extended" verziókkal is kombinálhatja.

Power Extension

Hosszabbító kábel innovatív kapcsolóval - biztonságos és intelligens alternatíva az otthonában használatos hagyományos kábelek helyett.

3 méter hosszú hosszabbító kábel (250 V~, 16 A, 3680 W), ON/OFF funkció, üzemjelző LED, más verziójú PowerCube eszközökkel kombinálható, gyerekzár, földelt.

Innovatív forgókapcsoló üzemjelző LED-del. Elég 90°-ban elforgatni a tápellátás be- és kikapcsolásához. Az üzemjelző LED-nek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy a készülék be van-e kapcsolva, vagy sem.


Design

Elegáns megjelenés. A modern design-nak köszönhetően a PowerCube minden helyiséghez hozzáad valamit. A PowerCube terméksorozat számos díjat nyert el. A legjelentősebb a Red Dot Design Award díja.


Bővítés

A PowerCube termékeket különféle variációkban és színekben kínáljuk. További PowerCube eszközök egyszerű csatlakoztatásával az Ön számára leginkább megfelelő kombinációkat alakíthat ki. Csak Önön múlik, hogy hány dugaszoló aljzatot és USB csatlakozót választ elektronikai eszközei csatlakoztatására.

Biztonság

Mindegyik PowerCube eszközt alaposan tesztelték és szigorú kritériumok alapján látták el tanúsítványokkal. A termékek földeltek, és gyerekzárral vannak ellátva. Minden PowerCube konstrukciója minőségi és strapabíró ABS műanyagból készült a nagyobb biztonság érdekében.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Extension DUO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extension DUO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Extension DUO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ