A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

PowerCube Original Remote

Termékkatalógus
PowerCube Original Remote
4,7 11 értékelés
Aljzat - 4 aljzat, gyerekzár, kikapcsoló
Kód:  NZE301b7 Gyártó honlapja:

PowerCube Original Remote

Egészítsd ki az otthonodat vagy az irodádat elegáns és távolról vezérelhető PowerCube Original Remote elosztóval! A PowerCube Original Remote egyedi megoldás távirányítható hosszabbító vezetékkel és többutas lehetőségekkel. A vonzó design és a modern görbék otthonod vagy irodád díszei lesznek. A modern színezés megfelelően illeszkedik bármilyen környezetbe.

A PowerCube Original Remote 4 aljzatot (250V AC, 16A, 3680 W), BE/KI funkciót, gyerekzárat és földelést kínál. Az aljzatok nem blokkolják és nem zavarják egymást. Egyszerűen kombinálható más PowerCube verziókkal.


Miért egyedi a PowerCube Original Remote? 

Elérhetőség

Praktikusan elhelyezett foglalatok, amelyek mind egyszerre használhatók. A bekapcsolt készülékek nem zavarják egymást, mint ahogy az a szokásos hosszabbító kábelek vagy elosztók esetében történik. Komplikációk akkor sem fordulnak elő, ha nem szabványos méretű vezetékekkel adapterek vagy akkumulátortöltők vannak csatlakoztatva.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztatsz 4 elektromos készüléket. A REMOTE Extended változat segítségével közelítheted az elektromos energiát a kiválasztott helyhez. Kombinálható más PowerCube változatokkal.

Minden egyetlen gombnyomással

A PowerCube formatervezett elosztók a bejáratott PowerCube EXTENDED REMOTE újdonsággal jelentkeznek. A "REMOTE" termékcsalád fő jellemzője a nagy narancssárga gomb, amelynek segítségével az összes funkciót vezérelheted. Egy gombbal csatlakoztatod/kihúzhatod a PowerCube-ot az áramból, de összehozhatod a PowerREMOTE távirányítóval is.


Távirányító

Használd az intelligens otthon repertoárjából a legújabb technológiákat! Irányítsd az aljzataidat a távolból! A PowerREMOTE távirányítót tetszés szerinti számú PowerCube "REMOTE"-tal párosíthatod össze és így vezérelheted az egész házat, lakást vagy irodát egy helyről és azonos időben.


Ökológia

A távirányítónak nincs szüksége akkumulátorra, a jelet egy gombnyomással küldeni lehet. A távirányító hatótávolsága akár 25 m is lehet. 


Nano alátét

A távirányító bármilyen felületre való egyszeri és ismételt felragasztásához nano alátét használható.


Design

A modern designnak köszönhetően a PowerCube minden belső teret díszíteni fog. A PowerCube terméksor több díjat is nyer. A legjelentősebbek közé tartozik a Red Dot Design Award.


Irányíts lábbal

Az egyedi "Step on" pedál gombját a PowerREMOTE távirányítón kapcsolhatod be és ki a PowerCube REMOTE-ot távolról a gomb kézzel vagy lábbal való benyomásával.


Kiterjesztés

A PowerCube különböző változatokban és színekben kerül forgalomba. Egyszerűen összekapcsolható más PowerCube termékekkel, hozd létre azt a kombinációt, ami neked a legjobban megfelel! Te magad tudod kiválasztani, hány elektromos aljzatra és USB portra van szükséged az elektromos készülékeid áramellátásához.


Többutasság

A PowerCube "REMOTE" egyedisége a párosítási rendszerében van. Párosíts össze néhány távirányítót egy PowerCube REMOTE-tal, valamint több PowerCube REMOTE-ot egy PowerREMOTE távirányítóval. Az elv mindig ugyanaz. Egyszerűen nyomd le a gombot a PowerCube REMOTE-ot 5 másodpercig, amíg a LED jelzőfény nem kezd el villogni, majd nyomd le a gombot a PowerREMOTE távirányítón! Ezt a lépést ismételd meg minden további PowerCube REMOTE-on, vagy a PowerREMOTE távirányítón.


Biztonság

Minden PowerCube típus alaposan tesztelve lett és tanúsítványokkal lett ellátva, szigorú kritériumok szerint. A termékek földeltek és gyerekzárat is tartalmaznak. Minden PowerCube konstrukció minőségi és tartós ABS műanyagból készült a nagyobb biztonság érdekében.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original Remote Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original Remote. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original Remote.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ