A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

PowerCube Original Remote SET black

Termékkatalógus
PowerCube Original Remote SET black
4,4 8 értékelés
Hálózati tápegység - 4 db dugalj, gyerekbiztos, kapcsoló, távvezérlés
Kód:  NZE301b8

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PowerCube Original Remote SET black

Egészítsd ki otthonod vagy irodád ezen elegáns és távolról vezérelhető PowerCube Original Remote Set Black elosztóval.

A távolról vezérelhető PowerCube Original Remote egy egyedülálló megoldás, amely a multi-párosítás lehetőségét is megadja. Az attraktív formatervezés és modern vonalak otthonod vagy irodád dekoratív elemeivé válnak. A modern színkombináció minden beltérhez illik.

A PowerCube Original Remote négy aljzattal (250V AC, 16A, 3680 W), ON/OFF funkcióval, gyerekbiztos kialakítással és földelt csatlakozókkal szolgál. A csatlakozók nem blokkolják egymást. Egyszerűen kombinálható a PowerCube más verzióival.


Mi teszi egyedülállóvá a PowerCube Original Remote Set Black-et? 

Hozzáférhetőség

A praktikusan elhelyezett csatlakozókat akár egyidejűleg használatba veheted. A csatlakoztatott eszközök nem gátolják egymást, ahogy azt a hagyományos hosszabbítók, illetve elosztók esetén megszokhattuk. Méretesebb adapterek vagy elemtöltők csatlakoztatása sem okoz komplikációt.

Kapacitás

Négy elektromos eszköz kényelmes csatlakoztatása. Az Extended REMOTE verzióval közelebb varázsolhatod a villamos energiát szolgáltató forrást az általad kívánt helyhez. Kombinálható a PowerCube más verzióival.


Minden egyetlen gombnyomással

A designos PowerCube elosztó remek újdonsággal, azaz a PowerCube Extended Remote-al karöltve érkezik. A REMOTE család fő ismertetőjegye a méretes, narancsszínű gomb, amely az összes funkció vezérlésére szolgál. A PowerCube-ot egyetlen gombbal csatlakoztathatod, illetve leválaszthatod a villamos energia forrásáról, de a PowerRemote távirányítóval való párosítás ugyanígy végrehajtható.


Távirányító

Élj az intelligens otthonok repertoárját bővítő legújabb technológiákkal! Vezéreld távolról a csatlakozókat! 

A PowerREMOTE (a csomag tartozéka) távirányító tetszés szerint bármennyi PowerCube REMOTE-al párosítható, így az otthon vagy iroda vezérlése egy helyről, egy időpontban valósul meg.


Környezetbarát

A távirányító nem igényel elemeket, ugyanis a jeltovábbítás egyszerű gombnyomással történik. Hatótávolsága akár 25 m is lehet.


Nano alátét

A vezérlő egyszerű és többszöri felragasztását a tetszés szerinti felületre a nano alátét teszi lehetővé.


Design

A modern formatervezésének köszönhetően a PowerCube minden beltért gazdagabbá tesz. A PowerCube termékcsalád számos díjat elnyert. A legfontosabbak közé a Red Dot Design Award sorolható.


Vezérlés akár lábbal

A PowerREMOTE távirányító egyedülálló, lábbal aktiválható "Step on" gombjával akár távolról is be-, illetve kikapcsolhatod a PowerCube REMOTE-ot, és azt kézzel vagy akár lábbal is megteheted.


Bővíthetőség

A PowerCube különféle színben és változatban érkezik. További PowerCube termékekkel csatlakoztatva a számodra legelőnyösebb kombinációra tehetsz szert. Így dönthetsz, hogy az elektromos eszközeid csatlakoztatására mennyi dugaljra és USB portra van szükséged.


Multi-párosítás

A PowerCube "Remote" egyedülállósága a párosítási rendszerben rejlik. Párosíts több távirányítót egyetlen PowerCube REMOTE-al, vagy akár több PowerCube REMOTE-ot egyetlen távirányítóval. Az eljárás mindig ugyanaz. Egyszerűen tartsd 5 másodpercig lenyomva a PowerCube REMOTE gombját, amíg a LED el nem kezd villogni, majd ezt követően nyomd le a gombot a PowerRemote távirányítón. Ismételd meg ezt a lépés az összes további PowerCube REMOTE-al, illetve PowerREMOTE távirányítóval.


Biztonság

Az PowerCube összes verziója gondos tesztelésen esett át és szigorú kritériumok értelmében igazolt. A termék földelt hálózati csatlakozókkal és gyerekbiztos kialakítással rendelkezik. Az PowerCube termékek a fokozott biztonság érdekben kiváló minőségű és tartós ABS műanyag konstrukcióval rendelkeznek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original Remote SET black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original Remote SET black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original Remote SET black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ