AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

PowerCube Original USB A+C

Termékkatalógus
PowerCube Original USB A+C
4,2 6 értékelés
Elosztó - aljzat 4 kimenettel, female csatlakozó: 4× E/F -típusú dugalj, 1× USB-A, 1× USB-C
Kód:  NZE301e7 Termékszám:  8719186010094

PowerCube Original USB A+C

Adjon otthont vagy irodát egy elegáns és funkcionális PowerCube eredeti USB A + C hubhoz, amely 2 USB portot tartalmaz. A PowerCube Original USB egyedülálló megoldás a kényelmetlen hosszabbítókábelekhez . A vonzó dizájn és a modern ívek otthona vagy irodájának díszítésévé válnak. A modern színegyeztetés minden beltérbe illeszkedik.

A PowerCube Original USB A + C 4 aljzatot (250V ~, 16A, 3,680W), 2 USB-portot, egy USB-típusú portot és egy C-típusú USB-portot (2.1A, 2x 5V), gyermekzárat és földelést tartalmaz. A foglalatok nem blokkolódnak, és nem zavarják egymást . Egyszerű kombináció más PowerCube verziókkal.


Miért van a PowerCube? Az eredeti USB A + C egyedi?

Elérhetőség

Gyakorlatilag elosztott fiókok, amelyeket egyszerre használhat. A beépülő eszközök nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábelek vagy hubok. Komplikációk nem merülnek fel akkor is, ha nem szabványos bemeneteket csatlakoztatnak adapterek vagy akkumulátortöltők formájában.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathat 4 elektromos eszközt, és 2 USB-portnak köszönhetően egyszerre töltheti a mobilkészüléket . Az eredeti USB-verzió közvetlenül csatlakozik az aljzathoz, vagy a kiterjesztett "bővített" verziókkal kombinálható.


Tervezés

Elegáns megjelenés. Modern kialakításának köszönhetően a PowerCube gazdagítja a belső teret. A PowerCube termékcsalád számos díjat kapott. A legjelentősebbek a Red Dot Tervezés Award.


Kiterjesztés

A PowerCube számos színben és színben kapható. Ha egyszerűen csatlakozik más PowerCube termékekhez, akkor létrehozza a leginkább megfelelő kombinációt. Tehát úgy dönt, hogy mennyire van szüksége elektromos aljzatra és USB-portra az elektromos készülékek tápellátásához.


Biztonság

A PowerCube minden típusát szigorú kritériumok szerint alaposan tesztelték és tanúsították . A termékek földeltek és gyermekzárat tartalmaznak.Mindegyik PowerCube designja kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készül, hogy nagyobb biztonságot nyújtson.

Paraméterek

Típus
Csatlakozó kábel Kész!
1. Female konnektor - Típus
E/F -típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!
2. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
2. Female konnektor - Száma
1 × Kész!

Használat

Típus
Csatlakozó kábel Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Female konnektor - Típus
E/F -típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!
2. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
2. Female konnektor - Száma
1 × Kész!
3. Female konnektor - Típus
USB-C Kész!
3. Female konnektor - Száma
1 × Kész!

Tulajdonságok

Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!
Szín
Fehér, Szürke Kész!

Jellemző

Kimenetek száma
4 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Original USB A+C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original USB A+C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Original USB A+C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Original USB A+C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Original USB A+C.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ