Akvizice ApF HU Shop roku

PowerCube PowerBar 1,5 m

Termékkatalógus
PowerCube PowerBar 1,5 m
4,9 44 értékelés
Hosszabbító kábel - hossz: 1,5 m, male csatlakozó: 1× c-típusú dugvilla, female csatlakozó: 4× c-típusú dugalj,
Kód:  NZE301o Gyártó honlapja:

PowerCube PowerBar 1,5 m

Kölcsönözz otthonodnak vagy irodádnak letisztult és funkcionális külsőt a Power Bar hubbal. A PowerCube PowerBar egy egyedi megoldás a kábelhosszabbítás problémájára. A megnyerő kialakítás és a modern vonalak ékesebbé varázsolják irodád vagy otthonod belsejét. A modern színpárosításnak köszönhetően az eszköz bármilyen beltéri helyiségben elhelyezhető.

A PowerCube PowerBar 4 aljzattal (~250V, 10A, 2 300 Watt), 1.5 méteres kábellel, szerelőkerettel és gyermekzárral rendelkezik.


Miért egyedi a PowerCube? 

Tervezés

Elegáns megjelenés. Hála a modern designnak, a PowerCube bármely belső tér megfelelő díszítőelemévé válhat. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legfontosabb ezek közül a Red Dot Design Award.


Kapacitás

Csatlakoztass akár 4 elektronikai eszközt. A PowerBar lehetővé teszi számodra az áramforrásaid általad választott helyszínre való magaddal vitelét.


Bárhol elhelyezhető

Az asztalra, az asztal alá, a falra... egyszerűen bárhova elhelyezheted, ahol van a közelben egy hálózati csatlakozó. A PowerBar verzió szerelőkerettel érkezik, amely kettő felszerelési lehetőséggel bír, így könnyedén felhelyezheted akár kétoldali ragasztóval bármely sík felületre (a csomag része). Ha meg szeretnéd változtatni az elhelyezkedést, csak távolítsd el a ragasztószalagot és helyezd át máshova a konzolt. A PowerBar 1.5 méteres hosszabbító kábellel rendelkezik.


Biztonság

Minden PowerCube termék átható tesztelésen esik át, és szigorú kritériumok alapján minősítik. A termékek földeléssel és gyermekzárral rendelkeznek. Minden PowerCube termék magas minőségű és tartós ABS műanyagból készül a nagyobb biztonság érdekében.

 

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
1. Male konnektor - Típus
C-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
C-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
C-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
C-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér, Piros Kész!

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés
10 mA Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube PowerBar 1,5 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube PowerBar 1.5m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube POWERBAR 1.5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube PowerBar 1.5m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube PowerBar 1.5m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ