A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Termékkatalógus
PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel
4,9 18 értékelés
Aljzat - 4 aljzat, 2x USB 5V összesen 2.1A mobil eszközök töltéséhez, 1m IEC kábel, 4x utazó dugalj (B, E, F, G, I típusok)
Kód:  NZE301f3 Termékszám:  8718444083450

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Kezdődhet a világ körüli utazás! Ezt az egyedi, utazáshoz kifejlesztett adaptert használhatod útjaid során vagy otthonodban! Az utazó adapter hatékony megközelítése, amely két USB portot is tartalmaz. Ez a PowerCube ReWirable USB + Travel Plugs!

A PowerCube ReWirableUSB + Travel Plugs 4 csatlakozó aljzatot (250 V~, 16 A, 1 500 W), 2 USB portot (2.1A, 2x 5 V), 3 cserélhető végződést + egy európai IEC kábelt, kicserélhető biztosítékot, valamint gyerekzárat, földelést és IEC kábelekkel való kompatibilitást kínál. Egyszerűen kombinálható a többi PowerCube változattal.


Miért egyedülálló a PowerCube ReWirable

Elérhetőség

Praktikusan elhelyezett aljzatok, amelyeket egyszerre tudsz használni. A csatlakoztatott készülékek nem zavarják egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábeleknél vagy elosztóknál. A nem szabványos méretű adapterek és akkumulátortöltők csatlakoztatása sem okoz gondot.

Kapacitás

Akár 4 elektromos berendezés is csatlakoztatható egyidejűleg és a 2 USB portnak köszönhetően még mobil eszközeidet is töltheted. Az ReWirable USB változat használható önmagában közvetlenül a fali aljzatba helyezve is, vagy kombinálható a hosszabb "Extended" változatokkal.


Cserélhető végződések

Utazás gondtalanul. A csomag 3 cserélhető végződést és egy európai csatlakozóval ellátott IEC kábelt tartalmaz, amelyek segítségével az adaptert bárhol a világon használni tudod. Utazás előtt válaszd ki az adott országnak megfelelő végződést és egyszerűen csatlakoztasd a PowerCube-hoz. Elektromos berendezéseid így bármikor és bárhol készen állnak majd a használatra vagy töltésre.


Univerzális csatlakozó

A PowerCube „ReWirable“ rendelkezik a világ legelterjedtebb IEC végződésével. Az adapterhez tartozik még egy 10A cserélhető biztosíték is.


Design

Elegáns kivitelezés. Modern megjelenésének köszönhetően a PowerCube bármilyen környezetbe beleillik. A PowerCube termékcsalád számos díjat nyert. A legjelentősebbek egyike a Red Dot Design Award.


Bővíthetőség

A PowerCube különböző változatokban és színekben kapható. Más PowerCube termékekkel összekapcsolva létrehozhatsz egy olyan kombinációt, amely a leginkább megfelel az ízlésednek. Válaszd ki mennyi hálózati csatlakozóra és hány USB portra van szükséged elektromos berendezéseid működtetésére.


Biztonság

Minden PowerCube változat alaposan tesztelt és szigorú kritériumoknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek gyerekzárral és földeléssel vannak ellátva. A nagyobb biztonság érdekében minden PowerCube minőségi és tartós ABS műanyagból készül.

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
1. Male konnektor - Típus
IEC C14 Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Female konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
IEC C14 Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
USB-A Kész!
1. Female konnektor - Standard
USB 2.0 Kész!
1. Female konnektor - Száma
2 × Kész!
2. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
2. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
1 m Kész!

Tulajdonságok

Maximális feszültség
250 V Kész!
Maximális áram
6 A Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!
Szín
Fehér, Lila Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!

Töltőáram

Fő kimenet típusa
USB-A Kész!
Fő kimenetek száma
2 Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
10,5 W Kész!
Maximális kimeneti áram
2,1 A Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
2 Kész!

Kábel

Kábel hossza
1 m Kész!

Szín

Szín
Fehér, Lila Kész!

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés
6 A Kész!

Aljzatba

Aljzat típusa
B, F, G, I Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Ausztrália, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kanada, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Dubaj, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Írország, Olaszország, Japán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Új-Zéland, Portugal, Skócia, Szerbia, Seychelle-szigetek, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajina Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kabel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube wiederanschließbar Stecker USB + Travel + IEC-Kabel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube wiederanschließbar Stecker USB + Travel + IEC-Kabel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ