A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón

Termékkatalógus
PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón
Drón - Szénszálas repülőgép test, Bluetooth, Bluetooth hatótávolsága: 55m
Kód:  EAMI101 Termékszám:  PU-500-004

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón Megszűnt

PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón

A PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón minden férfi álma. A fecske papírrepülő egy motoros repülőgéppé lett alakítva, amelynek irányításához elegendő mindössze egy 55 méteres hatótávolságú, Bluetooth-os okostelefon. A fecske papírrepülő szénvázas szerkezetének köszönhetően számtalan, nem túl kellemes vészleszállást hajthatunk vele végre..

A fecske papírrepülő nagyon könnyű és stabil a hagyományos RC modellekhez képest. Az okosmodul maga a motorból és az akkumulátorból áll, és egy erős szénszálas váz alá van elrejtve, és szorítókkal rögzítve. A modul egy tengelyből áll, amely a propellerhez és a kormányhoz kapcsolódik, és ezt hajtja és vezérelli  a repülőgép szerkezet. 

Főbb jellemzők

  • Okos fecske papírrepülő
  • Okostelefonnal vezérelhető
  • Bluetooth 4.0-s csatlakozás
  • Hatótávolság: 55m
  • Szénvázas repülőgép test a nagyobb tartósság érdekében
  • Okospropeller és a okoskormány
  • Beépített lítium-polimer akkumulátor, 75mAh kapacitással
  • Repülési idő egy feltöltéssel: 10 perc
  • Sebesség: 5-8 m/s
  • Méretek: 200x18x38mm
  • Tömeg: 9g
  • Ajánlott életkor: 14 éves kortól

A csomag tartalma

  • PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón
  • Hálózati micro USB kábel
  • Tartalék kormány és propeller
  • 2 ív vízálló repülőgép papír kezdő pilóták számára
  • 2 ív vízálló repülőgép papír haladó pilóták számára
  • Használati útmutató

Tervezz új formákat, és legyél a saját repülőgéped tervezője

Van a csomagban négy ív vízálló papír előre nyomtatott fecske repülőgép formával, amelyeket azonban nem muszáj felhasználnod, és összeállíthatod a saját repülőgépedet is. Ehhez mindössze klasszikus, fehér A4-es papírra lesz szükséged, amelyek 80-100 gramm tömegűek kell, hogy legyenek.

És hogyan működik?

Egyszerűen csak csatlakoztasd az okos PowerUp 3.0 modult a fecske papírrepülőre, párosítsd a Bluetooth-t egy iOS-es vagy Androidos okostelefonnal, és lépj be a az előre telepített PowerUp 3.0 alkalmazásba, és már repülhetsz is.


Mielőtt azonban belejönnél a repülésbe, javasoljuk, hogy először csak olyan nyílt területeken repülj, ahol rengeteg hely van, és minimális számú emberek, állatok és akadályok. Természetesen jó ötlet elkerülni a szeles és az esős időt is.

Egyszerű, intuitív működtetés

Egy okos alkalmazással úgy fogod látni az utat, mintha a repülőgép pilótafülkéjében ülnél. A kijelzőn gyönyörű kilátás tárul majd eléd illetve a repülési adatok. A vezérlés nagyon egyszerű és intuitív, és akár egy kézzel is kezelhető. A repülőgép magasságát gázkarok vezérlik, a repülés irányát a telefon balra vagy jobbra billentésével tudod megváltoztatni. A FlightAssist bővítmény, amely korrigálja a repülési ingadozásokat, hasznos lehet repülés közben.

Gyors töltés

Mint minden termék esetében, még a fecske papírrepülőgép akkumulátora sem tart örökké, ezért időnként a micro USB kábellel fel kell tölteni. A töltés nagyjából 30 percet vesz igénybe, és 10 perc repülési időt tesz lehetővé. Minden eseményről egy LED jelzőlámpán keresztül értesülsz.És végezetül hadd adjunk egy linket, ami a gyártó YouTube-csatornájára mutat, ahol láthatod, hogyan kell fecskét hajtogatni, és hogyan kell kezelni a repülőgépet.
 

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Tömeg
9 g Kész!
Csomag tartalma
Drón Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Memória

SD-kártyahely
Nem Kész!

Tömeg

Tömeg
9 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PowerUp 3.0 okos papírrepülőgép drón Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerUp 3.0 chytrá papírová vlaštovka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PowerUp 3.0 múdra papierová lastovička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerUp 3.0 smart paper swallow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerUp 3.0 smart paper swallow.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ