AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml

Termékkatalógus
PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml
Hajspray -
Kód:  VLS12802 Termékszám:  8595117102911

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml Megszűnt

PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml

Hatékony eszköz a környezetedben esetlegesen előforduló tetvek és serkék megelőzésére. A PREDATOR Repelent hajspray nagyon kíméletes mind a hajhoz, mind a bőrhöz, de hatékony védelmet nyújt a tetvek támadása ellen akár 24 órán keresztül. Ez alatt az idő alatt nem ajánlott megmosni a hajadat. A nemkívánatos parazitákat a bevált IR 3535 hatóanyagnak köszönhetően távol tartja, ez egy széles körben alkalmazott riasztószer, amely védi a gyermekeket a fertőzéstől és újrafertőződéstől. A termék mindennapos használatra alkalmas, feltéve, hogy fennáll a fertőzés veszélye, használata 1 éves kortól biztonságos.

A PREDATOR Repelent megelőző hajspray főbb jellemzői

  • A tetvek és serkék megelőzésére
  • A PREDATOR spray az IR 3535 hatóanyagot tartalmazza - védi a gyermekeket a fertőzéstől és az újrafertőződéstől
  • Kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz
  • Hatékony 24 órás védelem
  • Alkalmas mindennapi használatra
  • A PREDATOR Repelent hajspray használata 1 éves kortól biztonságos

PREDATOR Repelent spray, mint megelőzés és akut segítség

A termék megelőző hatását már megismerhettük, de csekély mértékben a tetvek és serkék okozta akut fertőzés során is felhasználható. A PREDATOR Repelent spray-ben lévő anyagok blokkolják a paraziták légútját és megszakítják azok életfunkcióit. Mindössze 10 perc alatt a kifejlett tetvek megfulladnak, a serkék fejlődése pedig lelassul. Ugyanazok a hatóanyagok lehetővé teszik a serkék rögzítését, megkönnyítve azok kifésülését vagy kimosását. A PREDATOR Repelent hajspray többféleképpen használható.

Használat:
Rázd fel alaposan a spray-t. Permetezz elegendő habot a hajba és a fejbőrre. Használd, amíg a fertőzés veszélye fennáll. A kezelés után mosd meg a hajat samponnal.


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PREDATOR Repelent Preventivní sprej 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ