Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD kártya

Termékkatalógus
Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD kártya
4,8 4 értékelés
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága: 15 m, 12 Mpx maximális fényképminőség, érzékelő felbontása: 5 Mpx, 12 hét max. üzemidő, tápellátás: AA, 4 db elem, vízállóság: IPX6, WiFi, tömege: 280 g
Kód:  CEL550a Termékszám:  1708-014

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD kártya

A Predator XW Camo vadkamerával környéke vadvilágát lencsevégre kaphatja, de az éppúgy alkalmas magántulajdona hívatlan vendégektől történő megvédésére is. A készülék HD minőségű videófelvételek és 12 Mpx-es képek készítésére alkalmas. A Predator XW Camo nagy érzékenységű PIR szenzorral felszerelve akár a 17 m-es távolságban levő mozgás érzékelésére is képes. Gyenge fényviszonyok esetén jól jön a 14 m hatótávolságú, láthatatlan (4 nagy teljesítményű LED) villanófény. A vadkamera a korábbi verziókkal szemben álcázott kivitellel és számos tartozékkal bővült, beleértve egy 16 GB-os WiFi SD kártyát. 

Predator XW Camo vadkamera - legfontosabb jellemzők

  • HD videófelvétel
  • Láthatatlan vakufény 4 nagy teljesítményű LED segítségével
  • SD memóriakártyák támogatása (16 GB-ig bővíthető)
  • 12 Mpx felbontású képek
  • Mozgásérzékelő (PIR) akár 17 m érzékelési távolsággal
  • Beépített, 1.5" LCD kijelző
  • A vadkamera ingyenes 16 GB WiFi SD kártyával érkezik

Vezeték nélküli vezérlésű vadkamera

A Predator XW Camo kamera vezeték nélküli hálózat vezérlésére szolgáló távirányítóval érkezik. Elegendő a kamerát 30 m-re megközelíteni és a WiFi már aktiválható is. Ezt követően a kamera csatlakoztatható okos eszközhöz, amely segítségével az elkészült felvételek és képek letölthetők. Így nem szükséges a kamera manuális kinyitása és a felvételek SD kártyáról történő letöltése, amellyel leleplezné az eszköz pozícióját. Miután mindezzel végzett ne feledkezzen meg a WiFi hálózat kikapcsolásáról.

Minden mozzanat rögzítésre kerül

A Predator XW Camo vadkamera rendkívül gyors, kevesebb mint 1.2 másodperces válaszidővel büszkélkedik. Biztos lehet benne, hogy a megfigyelt területen belül a legkisebb mozzanat sem menekül a kamera lencséje elől. A képeket az 1.5"-os, színes kijelzőn nézheti majd át. A kijelző a vadkamera beállítására is szolgál, amely rendkívül egyszerű és intuitív.

Ellenálló vadkamera kiváló üzemidővel

A Predator XW Camo tápellátásáról 4 darab AA típusú elem gondoskodik, amelyek akár 3 hónap üzemidőt biztosítanak. Az üzemidő külső tápra kapcsolva - például 230 V hálózatra vagy napelemre, amely a napos napokon gondoskodik a tápellátásról - növelhető.  A sérüléssel szembeni védelmet az ellenálló, IP 56-os védettséget élvező burkolat garantálja. A Predator XW Camo vadkamera így a legmostohább időjárási körülményekkel szemben is védelmet élvez és így az egész éven át működtethető.

Paraméterek

Tömeg
280 g Kész!
Fotó maximális minősége
12 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
15 m Kész!
Vízhatlan
IPX6 Kész!

Tömeg

Tömeg
280 g Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
12 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
15 m Kész!

Tulajdonságok

Vízhatlan
IPX6 Kész!
Konnektivitás
WiFi Kész!
Memóriakártya típusa
SD Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
84 nap Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD kártya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Predator XW Camo + 32GB WiFi SD karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD karta.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ