PremiumCord Lightning / MicroUSB 1 m

Termékkatalógus
PremiumCord Lightning / MicroUSB 1 m
Adatkábel - töltés / szinkronizálás, univerzális, USB
Kód:  WD968i90z5 Termékszám:  4040849929533 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PremiumCord Lightning / MicroUSB 1 m

Prémium minőségű PremiumCord Lightning/MicroUSB fekete adatkábel, amely micro-USB csatlakozóval van ellátva, valamint egyik végén Lightning csatlakozó található, a másikon pedig USB. A kábel lehetővé teszi a csatlakoztatott eszköz adatszinkronizálását és töltését is. A következő eszközökkel kompatibilis: iPhone 7/ 6 / 5 / 5C / 5S, iPad 4. generáció, iPad Mini, iPod Nano 7. generáció, iPod Touch 5, iPad Air.

Az iPhone, iPad vagy iPod számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatását követően szinkronizálhatod az adatokat. A töltéshez egyszerűen csatlakoztatni kell a kábelt a hálózati adapterhez. A kábel hossza 1 m, ami a legtöbb helyzetben elegendő.

A fő előnyök

  • Kábel iPhone, iPad és iPod eszközökhöz
  • Gyors adatszinkronizálás és töltés
  • Lightning adaptercsatlakozó
  • Kábelhossz: 1 m
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PremiumCord Lightning / MicroUSB 1 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CABSTONE Lightning/MicroUSB 1m . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CABSTONE Lightning / MicroUSB 1m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CABSTONE Lightning/MicroUSB 1m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CABSTONE Lightning/MicroUSB 1m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ