Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m

Termékkatalógus
PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m
4,4 27 értékelés
PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m Megszűnt

PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m

Csatlakoztatnia kell néhány audió / videó lejátszóját minimális minőségromlással? Ha ezek az eszközök HDMI-csatlakozóval rendelkeznek, akkor fontoljon meg új, PremiumCord High Speed ​​HDMI kábelt az Ether kábellel. Ez egy kiváló minőségű HDMI kábel, amelynek hossza 30 méter. Ilyen hosszúsággal egyszerűen csatlakoztathatja az eszközt otthonában. A PremiumCord 4K (60 Hz) felbontású Ultra HD videót támogat. A kiváló minőségű átvitelhez a kábel néhány extrával, például aranyozott csatlakozókkal vagy a teljes kábelszerkezettel rendelkezik.

Főbb jellemzők 30m PremiumCord nagysebességű optikai szálas kábel

  • Videó átviteli képesség 4K felbontással (60 Hz)
  • Az adatátvitel elérheti a 18 Gbps-ot
  • Csatlakozók jelölése a helyes csatlakoztatáshoz - Kijelző / Forrás
  • A PremiumCord High Speed ​​szálas tulajdonságokkal rendelkező aranyozott csatlakozók
  • Ez a HDMI kábel támogatja a 3D, HDCP, ARC, HDR, EDID és egyéb formátumokat

Hogyan tudom megfelelően csatlakoztatni a PremiumCord HDMI-t?

Az ügyfelek gyakran rosszul kezelik a HDMI kábelt. Ezért a PremiumCord HDMI kábel külön Display / Forrás karaktereket. Meg fogja tudni, hogy a kábel melyik oldala csatlakozik az adóhoz és a vevőhöz. Ezenkívül a PremiumCord figyelmezteti, hogy a kábeleket csatlakoztatni kell a lecsatlakoztatott eszközhöz. Ezen irányelvek be nem tartása hibás működést okozhat, mivel a kábel tartalmaz aktív elektronikát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék,hogy ez a kábel tudja e biztosan a 4K 60fps HDR jelet átvinni az Xbox Series x és egy projektor között?

Kérdések és válaszok: PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m
Kiegészítők: PremiumCord száloptikás nagy sebességű eterrel 30m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord HDMI, optický fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz kabel 30m, M/M, zlacené konektory. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PremiumCord optický fiber High Speed with Ether 30 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord Glasfaser High Speed ​​mit Ether 30m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord Glasfaser High Speed ​​mit Ether 30m.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ