Princess 356160 Smart Wifi

Termékkatalógus
Princess 356160 Smart Wifi
5 1 értékelés
Légtisztító - 160 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 20 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 52 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, allergiások számára, érintőpanel, mobil vezérlés, szén és wi-fi, méretei: 250 × 380 × 250 mm (szé×ma×mé)
Kód:  PRICV985 Termékszám:  Princess 356160

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Princess 356160 Smart Wifi

Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Képernyő

A népszerű Princess légtisztító üde levegőt hoz létre főként az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható eszköz a legjobb a max. 20 m2 nagyságú szobákba. A csodás eredményességéről a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez a berendezés akár 160 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt először megszűri a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr az előszűrőnek köszönhetően. A neves Princess levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA szűrő, mely gyorsan megfogja az allergének és szennyeződések 99%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára hatékony eltávolításához a szénszűrő a legjobb választás. Méretei: 250 × 380 × 250 mm.

Princess 356160 Smart Wifi levegőtisztító főbb tulajdonságai

  • A népszerű Princess légtisztító 20 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő felfogja a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • Max. zaj: 52 dB(A), minimális zajszint: 52 dB(A)
  • Légtisztító kapacitás: 160 m3/óra
  • Princess levegőtisztítójának méretei: 250 × 380 × 250 mm
Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Jellemzők/technológia
Légtisztító Princess 356160 Smart Wifi Lifestyle

Princess 356160 Smart Wifi légtisztító legfontosabb funkciói

A kiváló Princess légtisztító folyamatosan elemzi a klímát, amely körülveszi és ennek megfelelően mérlegeli, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a csodás légtisztító időzítő funkcióval is bír, amellyel elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen megválaszthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A kiváló Princess légtisztítót csendes módra is át lehet állítani, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Ezenkívül automata üzemmódra is beállítható, vagyis a készülék maga a levegő minőségének analizálása alapján választja meg a teljesítményt. A készülék vezérlése speciális mobilos alkalmazással is lehetséges. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami kifejezetten hasznos, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. A nagyszerű Princess légtisztító hatalmas pozitívuma a Wi-Fi technológia támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
160 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
160 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
20 m2 Kész!
Maximális zajszint
52 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
52 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Princess 356160 Smart Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Princess 356160 Smart Wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Princess 356160 Smart WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Princess 356160 Smart Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Princess 356160 Smart Wifi.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ