AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Princess 356280 Smart Wifi

Termékkatalógus
Princess 356280 Smart Wifi
Légtisztító - 280 m³/h légtisztító teljesítmény, 29 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 55 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 45,4 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
106 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PRICV029 Termékszám:  Princess 356280
Princess 356280 Smart Wifi 106 290 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Princess 356280 Smart Wifi

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor ideális választás otthonodba eme Princess légtisztító készülék. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív HEPA, szén szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Ez a praktikus mobil segédeszköz 35 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Princess 356280 Smart Wifi Lifestyle
Légtisztító Princess 356280 Smart Wifi Jellemzők/technológia

Princess 356280 Smart Wifi levegőtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen praktikus Princess levegőtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 35 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 280 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • Állítható teljesítmény
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A légtisztító a mobilalkalmazáson keresztül irányítható
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzor
  • Egy ilyen praktikus Princess légtisztító teljesítménye 29 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 55 dB(A), illetve az érték legfeljebb 55 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán neves Princess gyártótól

Egy ilyen praktikus Princess légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően biztosítja az allergének tökéletes befogását és eltávolítását a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. A beavatkozásunk nélkül, minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Természetesen beállíthatjuk a teljesítményt, így kiválaszthatjuk az egyéni igényeinknek megfelelő optimális tisztítási szintet. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Princess 356280 Smart Wifi Jellemzők/technológia
Légtisztító Princess 356280 Smart Wifi Képernyő

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Ezen Princess légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkcióval elkerülhető a nem kívánt beállítás vagy kikapcsolás.

Eme Princess légtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen praktikus Princess levegő tisztító nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Ezen Princess levegő tisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Eme Princess légtisztító 280 m³/h kapacitású. A minimális zajszint értéke 55 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A).

Méretei:

45,4 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
29 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
280 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
55 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
29 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
280 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
55 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
45,4 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Princess 356280 Smart Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Princess 356280 Smart Wifi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ