AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Princess Healthy Turbo Mixer 219000

Termékkatalógus
Princess Healthy Turbo Mixer 219000
Turmixgép - 1600W 26.800 ford / perc, 2l tritan kehellyel, 10 sebességgel, 6 előre programozott beállítással, fedél biztonsági zárórendszerrel és töltőnyílással
Kód:  PRIST001a Termékszám:  01.219000.01.001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Princess Healthy Turbo Mixer 219000

Poloprofesionální stolní mixér Princess Healthy Turbo je vhodný pro domácnost i gastro provoz.A készülék nagyon erős az egyszerű elkészítéséhez jég parfé, meleg mártások, levesek, koktélok vagy egy finom turmix. A keverő van látva egy 2 literes edény Tritan, ami egy műanyag, amely nagymértékben ellenáll a törés vagy karcolás. A tartály olyan nagyon könnyű, tiszta, mint az üveg, és gyakorlatilag törhetetlen. Rozsdamentes acél test turmixgép különleges védelmet ujjlenyomatok és a karcolások. Rozsdamentes acél is meghajtót és egy tollat, aminek hat lába, és kap tört jéggel. 

legfontosabb jellemzői

  • Ideális háztartási és vendéglátó-ipari művelet
  • Úgy tervezték, hogy készítsen smothie, koktélok, szószok, levesek, parfé
  • 2 l-es tartállyal Tritan
  • Rozsdamentes acél talapzat, motor, kés
  • LED kijelző
  • 10 sebességfokozat
  • 6 előre programozott beállítások
  • Fedjük le a biztonsági rendszer és a záró lyuk feltöltésére
  • gyakorlati nyomólemez
  • Csúszásmentes kialakítás
  • 26800 rpm

Gyorsan és biztonságosan

A turmixgép sebességig akár 26.800 fordulat / perc (2,1 LE). Működés megkönnyíti világos LED kijelző, 6 előre beállított program, és végül 10 sebesség, mindig így beállíthatja a megfelelő sebességet az edények. A mixer olyan könnyen használható még kevésbé gyakorlott felhasználók számára, valamint kiegészítő jegyzéke mosogatógépben tisztíthatók. A hálózati kábel 2 méter hosszú, és tárolható egy külön helyet. A készülék fel van szerelve csúszásgátló felülettel és két biztonsági kapcsoló. Ezzel a termékkel Ön előkészíti az élelmiszer könnyen, gyorsan és szakszerűen. Csak most élvezheti a szépség a főzés.

Paraméterek

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Princess Healthy Turbo Mixer 219000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRINCESS Healthy Turbo Mixér 219000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Princess Healthy Turbo Mixér 01.219000.01.001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gesunde Princess Turbo Mixer 01.219000.01.001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gesunde Princess Turbo Mixer 01.219000.01.001.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ