ApF HU ApF HU

PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete

Termékkatalógus
PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete
Utángyártott toner - a HP LaserJet 1200, 1200N, 1200SE, 1220, 1220SE, 3300, 3300MFP, 3310, 3320MFP, 3320N, 3320NMFP, 3330, 3330MFP, 3380MFP típusokhoz, kapacitása 3500 oldal
Kód:  PY004 Termékszám:  PI-4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete

A(z) PRINT IT gyártmányú, HP nyomtatóba való utángyártott toner igazán hatékonyan fogja vissza a nyomtatással kapcsolatos kiadásokat és az elérhetőségén kívül használata során biztosított igen nagyfokú megbízhatósága miatt is közkedvelt. A toner egyszínű: fekete. A magasfokú nyomtatási minőség mellett ez a(z) utángyártott toner környezetkímélő is az újrahasznosított kazettának köszönhetően. A(z) PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete toner maximális kapacitása összesen akár 3500 nyomtatott lap. Könnyen használható az otthoni lézernyomtatókban és az irodában is nagy mennyiségű nyomtatáshoz.

A(z) PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete alternatív toner főbb tulajdonságai

  • Problémamentes használat
  • A(z) PRINT IT utángyártott toner hatékonyan csökkenti a nyomtatási költségeket
  • Környezetbarát, újrahasznosított kazetta
  • Kapacitása akár 3500 oldal
  • Önálló, fekete színű kazetta
  • Lézernyomtatókhoz gyártott toner

A(z) PRINT IT az alábbi modellekkel kompatibilis:

Gyártó:

HP

Széria:

LaserJet

Típus:

1200, 1200n és 1220

Egészségügyi kockázatok nélkül

Az Alza.hu oldalon értékesített tonerkazettával nyomtatott papír kezelésekor nem kell aggódnod a glicerol és egyéb kockázatos anyagok - a tonerkazetta alapelemei - továbbjutása miatt, melyek az ujjakról a testbe szívódnak. A figyelmes kémiai összetétel és a festékpor tökéletes száradása miatt a megnövekedett egészségügyi kockázat kizárható. Eredeti tonerkazetta használatával nem leszel emelkedett egészségügyi kockázatnak kitéve!

Odafigyel a környezetre

A tonerkazetta készítése során maximális figyelmet fordítottak a környezetvédelemre. A tonerkazetta védi a nem megújuló energiaforrásokat. Alacsony mértékben hat a környezetre. A tonerkazetta környezetbarát termék, ezt a megjelölést az ISO 140001:2004 standard garantálja.

A maximális mennyiséget nyomtatja ki

Az utángyártott tonerkazetta hozama szabványosított módszerrel volt tesztelve, az eredmény szerint a hozam teljes mértékben összehasonlítható az eredeti tonerkazetták hozamával. Az eredeti gyártók is alkalmazzák a termék hozamára vonatkozó ISO/IEC 24711 szabványt, mely a legkisebb részletekig meghatározza a teszt pontos folyamatát és a tonerkazetták hozamát, egy A4-es oldal 5%-os lefedettségével számolva.

Nem roncsolja a nyomtatót

Az Alza.hu-n értékesített utángyártott tonerkazetta semmit sem fog csinálni a nyomtatóval. A tonerkazetták gyártását a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány tanúsítja. Mindegyik legyártott tonerkazetta ugyanolyan magas minőségű. A nyomtatód nem fog idő előtt elhasználódni vagy meghibásodni.

Nagyszerű nyomtatási minőség

A kinyomtatott dokumentum mindig éles, valódi színekkel. Az ilyen típusú tonerkazettákhoz specifikus festékpor kerül előállításra, mely ugyanolyan valódi és éles nyomtatást biztosít, mint az eredeti tonerkazetta. Biztos lehetsz a nyomtatás maximális minőségében. A tonerkazetták gyártási minőségét a német DIN 33871 szabvány garantálja.

Letesztelt kompatibilitás

Az Alza.hu-n értékesített tonerkazetta megérteti magát a nyomtatóddal. A tonerkazettákat gondosan teszteljük az adott nyomtató összes elérhető firmware-verziójával (firmware - program, mely a nyomtató működéséért felel) és mindig a legújabb chipekkel látjuk el. A tonerkazetta kompatibilis a leírásában szereplő nyomtatókkal, mindegy, hogy a kiszolgáló program öregebb, vagy újabb verziója van rá feltelepítve.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!
Típus
Utángyártott Kész!
Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
3 500 oldal Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!

Típus

Típus
Utángyártott Kész!

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
3 500 oldal Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PRINT IT C7115X No. 15X HP nyomtatókhoz, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRINT IT C7115X č. 15X černý pro tiskárny HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PRINT IT C7115X č. 15X čierny pre tlačiarne HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRINT IT C7115X Nr. 15X Schwarz für HP Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRINT IT C7115X Nr. 15X Schwarz für HP Drucker.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ