Shop roku Akvizice ApF HU

POS és blokknyomtatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Nyomtató technológia
Szublimációs
(1)
Mátrix
(4)
Direct thermal
(27)
Csatlakozás
USB
(29)
LAN
(8)
Bluetooth
(16)
RS-232
(11)
LPT
(1)

A blokknyomtatók fontos elemei bármely kiskereskedelmi, vendéglátóipari vagy egyéb kereskedelmi környezet zavartalan működésének. A blokknyomtatók számos típusa beszerezhető, amelyek nemcsak méretükben, hanem nyomtatási technológiájukban, csatlakozási típusukban és egyéb paramétereikben is különböznek egymástól. Melyik nyugtanyomtató felel meg számodra? Bővebben az alábbi sorokban olvashatsz a blokknyomtatók tulajdonságairól.

Tovább

Miben különböznek a pénztárgépek és a blokknyomtatók?

A blokknyomtatót gyakran összekeverik a pénztárgéppel, pedig két különböző eszközről van szó. A pénztárgép egy adóügyi memóriával és nyomtatóval ellátott elektronikus eszköz, amelyet adóügyi bizonylat készítésére használnak. Maga a blokknyomtató azonban általában kizárólag nyomtatásra használatos.

i

Melyik blokknyomtató lesz számodra a megfelelő?

A blokknyomtatók mindenekelőtt a nyomtatást biztosító technológia szerint különböztethetőek meg. Választhatsz a hőpapíros és mátrix blokknyomtató típusok közül.

Hőpapíros blokknyomtató

A hőpapíros blokknyomtató a termoszublimáció elvén működik, ahol egy szilárd állapotot folyadék közbeiktatása nélkül gáz halmazállapotúvá alakítanak át. A hőpapíros blokknyomtatók jobb minőségű és tartósabb nyomatokat készítenek, de magasabb üzemeltetési költségek árán. A papírokat és fóliákat kazettaként használják, és egy készletben vásárolhatók meg.

  • Nagyobb sebesség.
  • Magasabb nyomtatási minőség.
  • Halk működés.
  • Korlátozott nyomtatási tartósság.
  • Magasabb üzemeltetési költségek.

Tűgörgős, azaz mátrix blokknyomtató

A mátrix blokknyomtató kifejezetten szöveg nyomtatására alkalmas. Míg a szublimációs nyomtatási technológiát fotónyomtatásra is használják, a tűs nyomtató nem boldogulna velük, mivel sokkal rosszabb a nyomtatás minősége. Másrészt viszont minimális üzemeltetési költségeket és alacsonyabb beszerzési árat kínál.

  • Alacsonyabb beszerzési ár.
  • Minimális üzemeltetési költségek.
  • Egyidejűleg több ív nyomtatható.
  • Lassabb.
  • Alacsony nyomtatási minőség.

Hőpapíros pos nyomtató
Hőpapíros blokknyomtató

Mátrix blokk nyomtató
Mátrix blokknyomtató

A hordozható blokknyomtató külön lapra tartozik

A hordozható blokknyomtató  egy mobil megoldás, amely tökéletes a terepen történő fizetésekhez. Ide tartozik például a büfékben történő árusítás, de minden olyan foglalkozás is, amely gyakori mozgást igényel. A döntő paraméter itt az akkumulátor élettartama. Javasoljuk, hogy olyan készüléket szerezz be, amely legalább egy napig bírja töltés nélkül, vagy lehetővé teszi a gyors töltést működés közben is.

i

Ne feledkezz meg a POS nyomtató tartozékairól sem

A POS nyomtató tartozékai közé sorolhatóak a papírtekercsek, a termikus szublimációs nyomtatási készletek, a színes szalagok, a kábelek és még sok más apróság. Egyszerűen minden, ami ahhoz kell, hogy blokknyomtató működőképes maradjon.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni a blokknyomtató kiválasztásakor?

A blokknyomtató kiválasztásakor biztosan számos kérdés merül fel benned. Vegyük sorra a legfontosabb paramétereket.

A blokknyomtató csatlakozásának típusa

Hogy a blokknyomtató tulajdonságait teljes mértékben kihasználhasd, csatlakoztatnod kell a POS rendszerhez vagy a számítógéphez. Több lehetőség közül választhatsz:

  • USB: a legelterjedtebb és sokoldalú csatlakozási mód. Az USB-n keresztül csatlakoztatott blokknyomtatók telepítése egyszerű, és a legtöbb operációs rendszer támogatja őket. Az USB-csatlakozás ideális asztali nyomtatókhoz üzletekben és éttermekben, ahol a nyomtató a POS rendszer közelében van.
  • LAN (Ethernet): csatlakozás hálózati kábeleket használ a helyi hálózathoz való csatlakozáshoz. Ez lehetővé teszi a nyomtató megosztását több POS rendszer között és ideális nagyobb üzletek vagy éttermek számára, ahol több pénztárgép van. A LAN kapcsolat emellett lehetővé teszi a meglévő hálózati infrastruktúrákba való egyszerű integrációt.
  • Bluetooth: blokknyomtató ideális a terepen való használathoz vagy olyan környezetben, ahol a kábelek alkalmazása nem praktikus. A bluetooth alkalmas mobil kiskereskedők, rendezvények vagy olyan üzletek számára, amelyeknek rugalmasságra van szükségük a nyomtató elhelyezésében. A csatlakoztatás általában egyszerű, és gyors, de a hatótávolság meglehetősen rövid.
  • RS-232 (soros port): egy régebbi típusú csatlakozási mód, amelyet az USB megjelenése előtt használtak. Az évek óta tartó használata ellenére még mindig alkalmazzák néhány ipari rendszerben a megbízhatósága és egyszerűsége miatt. Az RS-232-vel rendelkező blokknyomtatók olyan speciális alkalmazásokhoz használatosak, ahol a modernebb csatlakozások nem lehetségesek, vagy nem praktikusak.
  • LPT (párhuzamos port): egy másik régebbi csatlakozási típus, amely az USB előtt volt elterjedt. A párhuzamos portok stabil és megbízható kapcsolatot biztosítanak, de lassabbak és kevésbé rugalmasak, mint a modernebb módszerek. Az LPT kapcsolattal rendelkező nyomtatókat manapság ritkán használják, és általában csak régebbi rendszerekben.
  • Wi-Fi: egy modern típusú kapcsolat, amellyel egyes blokknyomtatók rendelkezhetnek. Egyszerűen csatlakoztasd a pénztárgépet a Wi-Fi hálózathoz, és az kommunikálni fog a POS rendszerrel vagy a számítógéppel. A Wi-Fi-s blokknyomtató alkalmas üzletek és éttermek számára.

i

A kiválasztáskor ne feledd, hogy a szalag maximális átmérőjét is figyelembe kell venni. Ez határozza meg a blokknyomtatóba behelyezhető pénztárgép szalag maximális méretét.

A blokknyomtató maximális nyomtatási felbontása

A blokknyomtató a többi nyomtatóhoz hasonlóan, rendelkezik egy maximális nyomtatási felbontással. A hagyományos nyomtató kiválasztásakor ez a paraméter az egyik legfontosabb. A hüvelyenkénti pontok számát, vagyis a DPI-t attól függően választhatod ki, hogy normál dokumentumokhoz vagy fényképekhez keresel-e nyomtatót. Mivel itt blokkokat fogsz nyomtatni, nem kell túl sokat aggódnod emiatt a paraméter miatt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Epson TM-T20III (012) Szállításra kész > 5 db
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, LAN
74 690 Ft

2.
Epson TM-T20III (011) Szállításra kész > 5 db
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
60 690 Ft

3.
Xprinter XP V330N DUAL BT Szállításra kész 3 db
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
44 690 Ft

Még több
33 termék
4,7 12×
Epson TM-T20III (011)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE927a1a
4,5 46×
Cashino PTP-II DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 40 mm, 203 DPI, 80 mm/s nyomtatási sebesség, akkumulátor üzemideje: 8 óra, akkumulátor üzemideje készenléti állapotban: 168 óra, USB, Bluetooth és RS-232
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR02c
4,6
Epson TM-T20III (012)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, LAN
74 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE927a1b
4,0
Xprinter XP V330N DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
44 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR01f
3,9 24×
Xprinter XP-T58-K Bluetooth
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 60 mm, 203 DPI, 120 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
29 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XPR01c
4,5 12×
Xprinter XP58-IIN USB
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 60 mm, papírtekercs max. átmérője: 65 mm, 203 DPI, 90 mm/s nyomtatási sebesség, USB
24 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XPR01d
5,0
Epson TM-T70II sötétszürke
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 180 DPI, 250 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
88 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PE928a2
5,0
Epson TM-U220PD fekete
POS nyomtató - mátrix, papír szélessége: 76 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, LPT
88 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE903b
Epson TM-m30II (112)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 203 DPI, 277.78 mm/s nyomtatási sebesség, USB, LAN és Bluetooth
134 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEtmm30ii1
Xprinter XP-C260-K LAN DHCP
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 80 mm, 203 DPI, 260 mm/s nyomtatási sebesség, USB, LAN és RS-232
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR02b
Epson TM-T88VII (112)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 72 mm, 180 DPI, 500 mm/s nyomtatási sebesség, USB, LAN és RS-232
149 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PE928f4k
Xprinter XP-C260-N Bluetooth
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 80 mm, 203 DPI, 260 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
66 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR01b
Zebra ZQ210 DT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, 203 DPI, grafikus kijelző, 60 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
99 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: z061866g
Xprinter XP-C260-L LAN
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 80 mm, 203 DPI, 260 mm/s nyomtatási sebesség, USB, LAN és RS-232
65 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR01b2
4,7 12×
Epson TM-T20III (011)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE927a1a
4,0
Xprinter XP V330N DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
35 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: XPR01f
4,0
Xprinter XP V330N DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, 576 DPI, 200 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
42 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XPR01f
3,9 24×
Xprinter XP-T58-K Bluetooth
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 60 mm, 203 DPI, 120 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
27 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR01c
3,9 24×
Xprinter XP-T58-K Bluetooth
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 60 mm, 203 DPI, 120 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
24 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: XPR01c
5,0
Epson TM-T70II sötétszürke
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 180 DPI, 250 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
83 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PE928a2
5,0
Epson TM-U220B (057)
POS nyomtató - mátrix, papír szélessége: 76 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 203 DPI, RS-232
Szuper ár
117 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PE932f
4,0
Epson TM-P20II (101)
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, papírtekercs max. átmérője: 40 mm, 203 DPI, 100 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
109 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEtmp20ii1
3,8
Cashino PTP-III DUAL BT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 40 mm, 203 DPI, informatív kijelző, 80 mm/s nyomtatási sebesség, akkumulátor üzemideje: 8 óra, akkumulátor üzemideje készenléti állapotban: 168 óra, USB és Bluetooth
59 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XPR02e
Zebra ZQ210 DT
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 58 mm, 203 DPI, grafikus kijelző, 60 mm/s nyomtatási sebesség, USB és Bluetooth
84 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: z061866g

POS és blokknyomtatók

GDPRSzemélyes adatok védelme 2020-ban Májusban lesz két éve, hogy a GDPR rettegésben tart minket. Vajon mi történt ez idő alatt? Az apokalipszis még nem múlt el, de az adatkezelés módjaiban még mindig megfigyelhetők a változtatások. Mit tehetünk adataink biztonságáért? 

POS és blokknyomtatók

A POS és blokknyomtatók kategóriában összesen 33 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó POS és blokknyomtatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább POS és blokknyomtatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb POS és blokknyomtatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: POS és blokknyomtatók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ