Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hordozható nyomtatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Nyomtató technológia
Tintás
(2)
Szublimációs
(24)
OLED
(4)
Rendeltetés
Otthonra
(28)
Irodába
(13)
Jellemzők
AirPrint
(2)
Keret nélküli nyomtatás
(8)
Memóriakártya olvasó
(5)
Google Print
(2)
Külön színes patronok
(1)
Csatlakozás
USB
(19)
Wi-Fi
(12)
Bluetooth
(13)
Szabványos papírméretek
A4
(2)
A5
(2)
A6
(3)
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm
(9)
13 × 18 cm
(1)
5 × 7,6 cm
(5)
4,6 × 6,2 cm
(1)
6,8 × 6,8 cm
(4)

A hordozható nyomtatók figyelemre méltóak a kompakt méretük és az akkumulátoros működésük miatt, ami azt jelenti, hogy nincs szükségük áramforrásra. A4-es tintasugaras nyomtatók között találhatók fényképek nyomtatására, de a legtöbb hordozható nyomtató termikus nyomtatók, amelyek nyomtatáshoz és címkékhez készültek.

Tovább

Mobil nyomtató - nyomtatási technológia és alkalmazások

Egy mobil nyomtató számos paraméterrel és funkcióval rendelkezhet. A legfontosabbak közé tartozik a nyomtatási technológia. Mit kínál egy tintasugaras hordozható nyomtató, mit kínál egy termikus szublimációs nyomtató, és miben különbözik a felhasználásuk?

Tintasugaras zsebnyomtató - dokumentumok és fényképek nyomtatásához

A tintasugaras zsebnyomtatók A4-es formátumig kiváló minőségű nyomtatással dolgoznak. Színes és fekete-fehér nyomtatásra egyaránt alkalmasak, ezért szöveges dokumentumok vagy fényképek normál papírra történő nyomtatására is alkalmasak. A patronokban lévő tinta hajlamos kiszáradni, ha a zsebnyomtató hosszabb ideig nincs használatban.

i

Ez a fajta zsebnyomtató, szinte ugyanúgy működik, mint egy ugyanilyen típusú számítógépes nyomtató. A nyomtatást egy nyomtatófej végzi, amely tintát lövell a papírra. Ugyanakkor a hordozható mini nyomtató, klasszikus otthoni nyomtatóként is szolgálhat.

Az instant (termoszublimációs) mobil nyomtató speciális papírra nyomtat

Az instant (termoszublimációs) mobil nyomtatót elsősorban kis méretű fényképek, címkék vagy nyugták nyomtatására tervezték. A mini nyomtató által nyomtatott dokumentumokat nagy tartósság és nagy nyomtatási sebesség jellemzi. Ez azonban speciális papírt igényel, és nem alkalmas szöveges dokumentumok nyomtatására.

Az instant nyomtatókat gyakran fotónyomtatóknak is nevezik, mivel a hőérzékeny papírra történő nyomtatási technológiájuk hasonlít a fényképek kidolgozásának klasszikus módjára.

Hordozható nyomtató használat szerint - mire figyeljünk?

A mini nyomtató kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy pontosan mire szeretnéd használni. Az egyes hordozható nyomtató modellek eltérhetnek egymástól, hogy a felhasználói igények szélesebb skáláját kielégítsék.

  • A mini fotónyomtató segítségével bárhol kinyomtathatod a fényképeket a mobiltelefonodról vagy a fényképezőgépedről. A mini fotónyomtató számos formátumot támogat, csak ki kell választani a megfelelőt.
  • A laptopokhoz használatos hordozható nyomtató tökéletes az utazó üzletemberek számára. A4-es formátumának köszönhetően könnyedén kezeli a szerződéseket, ajánlatokat, költségvetéseket és egyéb dokumentumokat.
  • A hordozható mobil nyomtató segítségével dokumentumokat és fényképeket nyomtathatsz. Fontos, hogy megfelelő csatlakozási lehetőséggel rendelkező nyomtatót válassz. Egyes mini nyomtató modellek WiFi technológiával rendelkeznek, mások Bluetooth-ra támaszkodnak.
  • A hordozható címkenyomtató különböző szélességű öntapadó szalagokra nyomtat. Általában az alacsonyabb felbontás (180 DPI) elegendő a szöveg és az alapvető karakterek nyomtatásához.
  • A mobil blokknyomtató speciális papírtekercset használ a nyomtatáshoz. Az alapvető nyomtatók alacsonyabb felbontásúak az alapvető karakterek nyomtatásához, de néhány mobil nyomtató lehetővé teszi képek vagy összetettebb szimbólumok nyomtatását a nyugtákra.

i

Milyen nyomtatási formátumokat kínál a hordozható nyomtató?

A hordozható nyomtató nem feltétlenül jelent kisebb nyomtatási formátumot. Míg egyes zsebnyomtató modellek csak A5 méretig képesek nyomtatni, mások nagyobb formátumokat is képesek kezelni. Egy hordozható A4-es nyomtató akár egy hagyományos otthoni nyomtatóval is felveszi a versenyt.

Létezik szkennerrel ellátott hordozható nyomtató?

A hordozható nyomtatók általában a lehető legkisebb méretűek. Ezért a zseb- és mini nyomtató modellek általában nem rendelkeznek szkennerrel. Ennek oka, hogy a technológia néhány extra mozgó alkatrészt igényel, ami ellentétes a zsebnyomtatók alapötletével - a kompaktsággal. Néhány nagyobb hordozható nyomtató azonban rendelkezik szkennerrel.

Ha a hordozható nyomtatód nem rendelkezik szkennerrel, használd a telefonodat. Számos olyan alkalmazás létezik, amely segít a fényképek és dokumentumok elkészítésében és kinyomtatásában.

Ügyelj a csatlakoztathatóságra - WiFi vagy Bluetooth hordozható nyomtatót szeretnél?

Az USB-csatlakozással rendelkező hordozható nyomtató különösen alkalmas számítógéphez vagy laptophoz. Ha egy mobiltelefonhoz való mini nyomtatót vagy egyszerűen csak egy vezeték nélküli megoldást szeretnél, akkor egy WiFi-s vagy Bluetooth-os mini nyomtató ideális a számodra.

Canon hordozható nyomtató

A hordozható nyomtatók hasznosak az útközben készült pillanatképek, a terepen készített fotódokumentációk és sok más helyzet kinyomtatásához. A hordozható nyomtatók fel vannak szerelve - USB csatlakozókkal, memóriakártya-olvasókkal vagy WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológiákkal.

Milyen funkciókat és jellemzőket kínál egy mobil nyomtató?

A legjobb hordozható nyomtató az, amelyik pontosan megfelel az igényeidnek. Íme további paraméterek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, függetlenül attól, hogy a cél egy hordozható nyomtató a mobiltelefonhoz vagy a fényképezőgéphez.

  • A bemeneti tálca mérete azt jelzi, hogy mekkora mennyiségű papír helyezhető a nyomtatóba.
  • A kijelző a nyomtató állapotának beállítására vagy megjelenítésére szolgál. Lehet csak információs vagy érintőképernyős.
  • A nyomtatási sebesség azt jelzi, hogy a mini nyomtató hány oldalat képes kinyomtatni percenként. A fekete-fehér nyomtatás gyorsabb.
  • A nyomtatási felbontás azt jelzi, hogy a mini fotónyomtató hány képpontot nyomtat ki egy hüvelykre.

Ha hordozható POS-megoldást keresel, akkor a mobil blokknyomtatók nagy sikert arathatnak.

Mini nyomtatók - Az Outlet a megfelelő hely a spóroláshoz

Az Outletből származó zsebnyomtató modellek 100%-ban működőképesek, amelyeket gondosan ellenőriztek és becsomagoltak. A használt nyomtatók legnagyobb előnye az alacsonyabb beszerzési ár és a garancia, amely az újszerű, felbontott és használt modellekre vonatkozik.

i

Szeretnél egy mobil fotónyomtatót? A többi felhasználó véleménye segíthet a választásban. Tekintsd meg az összes mobil nyomtatókról szóló véleményt.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Portable Photo Printer Szállításra kész > 5 db
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, ZINK nyomtatási technológia, nyomtatási felbontás 313 x 400 DPI, súlya 0,181 kg, Bluetooth
21 990 Ft

2.
Fujifilm Instax Mini Link 2 Clay White Szállításra kész > 5 db
Hordozható nyomtató kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS vagy Android alkalmazással, Bluetooth 4.2., 1 töltéssel akár 100 fényképet is kinyomtat, 4,6 × 6,2 cm-es papírra, 1 fénykép nyomtatása 15 másodperc alatt, USB-kábel mellékelve, tömeg: 210 g
49 490 Ft

3.
Fujifilm instax SQ Link, zöld Szállításra kész > 5 db
Hordozható nyomtató - kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS és Android alkalmazással, Bluetooth 4.2, egyetlen feltöltéssel akár 100 fénykép nyomtatható ki, 86×72 mm formátumú Instax Square filmhez, fénykép mérete: 62×62 mm, egy fotó 15 mp alatt nyomtatható ki, tartozék USB kábel, tömeg: 210 g
59 190 Ft

Még több
30 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Fujifilm instax SQ Link, fehér - Hordozható nyomtató
Típusok
4,8 11×
Fujifilm instax SQ Link, fehér
Hordozható nyomtató - kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS és Android alkalmazással, Bluetooth 4.2, egyetlen feltöltéssel akár 100 fénykép nyomtatható ki, 86×72 mm formátumú Instax Square filmhez, fénykép mérete: 62×62 mm, egy fotó 15 mp alatt nyomtatható ki, tartozék USB kábel, tömeg: 210 g
Szuper ár
48 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF953a1a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Fujifilm instax SQ Link, zöld - Hordozható nyomtató
Típusok
4,8 11×
Fujifilm instax SQ Link, zöld
Hordozható nyomtató - kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS és Android alkalmazással, Bluetooth 4.2, egyetlen feltöltéssel akár 100 fénykép nyomtatható ki, 86×72 mm formátumú Instax Square filmhez, fénykép mérete: 62×62 mm, egy fotó 15 mp alatt nyomtatható ki, tartozék USB kábel, tömeg: 210 g
59 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF953a2a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Canon SELPHY CP1500 fehér + RP-54 papír
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, memóriakártya olvasó, kijelző, súlya 0,84 kg, USB és Wi-Fi
63 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC104n8j
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0 21×
Epson WorkForce WF-100W
Tintasugaras nyomtató - hordozható, szines, A4, 14 oldal/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 11 oldal/perc nyomtatási sebesség (színes), kijelző, AirPrint, USB és Wi-Fi
106 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PE020u19
4,8
Xiaomi Mi Portable Photo Printer
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, ZINK nyomtatási technológia, nyomtatási felbontás 313 x 400 DPI, súlya 0,181 kg, Bluetooth
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAROf1
Fujifilm instax SQ Link, zöld + Fujifilm Instax Square Film 20 db fénykép
Szett - Hordozható nyomtató - kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS és Android alkalmazással, Bluetooth 4.2, egyetlen feltöltéssel akár 100 fénykép nyomtatható ki, 86×72 mm formátumú Instax Square filmhez, fénykép mérete: 62×62 mm, egy fotó 15 mp alatt nyomtatható ki, tartozék USB kábel, tömeg: 210 g Fotópapír - fényes fotópapír, ISO 800 érzékenység
68 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF953a2aBN
Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue - Hordozható nyomtató
Típusok
4,8 15×
Fujifilm Instax Mini Link 2 Space Blue
Hordozható nyomtató kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS vagy Android alkalmazással, Bluetooth 4.2., 1 töltéssel akár 100 fényképet is kinyomtat, 4,6 × 6,2 cm-es papírra, 1 fénykép nyomtatása 15 másodperc alatt, USB-kábel mellékelve, tömeg: 210 g
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952c3
Fujifilm instax SQ Link, fehér + Fujifilm Instax Square Film 20 db fénykép
Szett - Hordozható nyomtató - kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS és Android alkalmazással, Bluetooth 4.2, egyetlen feltöltéssel akár 100 fénykép nyomtatható ki, 86×72 mm formátumú Instax Square filmhez, fénykép mérete: 62×62 mm, egy fotó 15 mp alatt nyomtatható ki, tartozék USB kábel, tömeg: 210 g Fotópapír - fényes fotópapír, ISO 800 érzékenység
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF953a1aBN
Fujifilm Instax Mini Link 2 Clay White - Hordozható nyomtató
Típusok
4,8 15×
Fujifilm Instax Mini Link 2 Clay White
Hordozható nyomtató kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS vagy Android alkalmazással, Bluetooth 4.2., 1 töltéssel akár 100 fényképet is kinyomtat, 4,6 × 6,2 cm-es papírra, 1 fénykép nyomtatása 15 másodperc alatt, USB-kábel mellékelve, tömeg: 210 g
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952c1
4,9 10×
Canon Zoemini 2 kék
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, ZINK nyomtatási technológia, nyomtatási felbontás 314 x 400 DPI, súlya 0,177 kg, Bluetooth
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC106a7b
4,0
Canon PIXMA TR150 + akkumulátor
Tintasugaras nyomtató - hordozható, szines, A4, 9 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 5,5 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, kijelző, Google Print, Wi-Fi
128 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC263f5c2
Fujifilm Instax Mini Link 2 Soft Pink - Hordozható nyomtató
Típusok
4,8 15×
Fujifilm Instax Mini Link 2 Soft Pink
Hordozható nyomtató kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS vagy Android alkalmazással, Bluetooth 4.2., 1 töltéssel akár 100 fényképet is kinyomtat, 4,6 × 6,2 cm-es papírra, 1 fénykép nyomtatása 15 másodperc alatt, USB-kábel mellékelve, tömeg: 210 g
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952c2
4,4 23×
Polaroid HI-PRINT Pocket Printer
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, súlya 0,26 kg - vezérlés a POLAROID HI-PRINT mobilalkalmazáson keresztül, nyomtatás Facebook-ról, Instagram-ról, Google Fotókból, USB és Bluetooth
Szuper ár
33 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DF525c1
4,7 14×
Canon Zoemini 2 fehér
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, ZINK nyomtatási technológia, nyomtatási felbontás 313 x 500 DPI, súlya 0,177 kg, Bluetooth
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC106a7a
4,9 23×
Canon SELPHY CP1500 fehér
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, memóriakártya olvasó, kijelző, súlya 0,84 kg, USB és Wi-Fi
Leárazás -15 %
54 890 Ft 64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC104n8m
Fujifilm Instax Wide Link szürke - Hordozható nyomtató Típusok
4,5
Fujifilm Instax Wide Link szürke
Hordozható nyomtató - hordozható termikus szublimációs fotónyomtató, 62 × 99 mm-es fényképeket nyomtat, 1 fotó 12 s, Bluetooth kapcsolat, az Instax Wide Link mobilalkalmazáson keresztül, 2 nyomtatási mód instax Natural és instax Rich, képszerkesztés, töltési idő 80-120 perc, akár 100 nyomat 1 töltéssel, méretek 139 × 127,5 × 33,7 mm
Szuper ár
50 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952b1
5,0
Canon Zoemini 2 aranyszínű
Hőszublimációs nyomtató - hordozható fotónyomtató, 5 × 7,6 cm formátum, ZINK nyomtatási technológia, nyomtatási felbontás 314 x 400 DPI, súlya 0,177 kg, Bluetooth
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC106a7c
Fujifilm Instax Wide Link fehér - Hordozható nyomtató Típusok
4,5
Fujifilm Instax Wide Link fehér
Hordozható nyomtató - hordozható termikus szublimációs fotónyomtató, 62 × 99 mm-es fényképeket nyomtat, 1 fotó 12 s, Bluetooth kapcsolat, az Instax Wide Link mobilalkalmazáson keresztül, 2 nyomtatási mód instax Natural és instax Rich, képszerkesztés, töltési idő 80-120 perc, akár 100 nyomat 1 töltéssel, méretek 139 × 127,5 × 33,7 mm
Szuper ár
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952b2
5,0
Canon SELPHY CP1500 rózsaszín
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, memóriakártya olvasó, kijelző, súlya 0,84 kg, USB és Wi-Fi
54 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PC104n8n
Xiaomi Photo Printer 1S EU
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 7 × 10 cm és 9 × 9 cm formátum, AirPrint, Google Print, súlya 0,9 kg, USB, Wi-Fi és Bluetooth
52 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAROf2
1,0
Fujifilm Instax Mini Link 2 Clay White Nintendo Switch Splatoon 3 + tok
Hordozható nyomtató - lehetővé teszi a nyomtatást mobileszközökről, akár 100 képet is nyomtat egy töltéssel, 86 x 54 mm-es méretben, kompakt kialakítás, kompatibilis a FujiFilm X-S10 fényképezőgéppel, Bluetooth párosítás, instaxAiR funkció, töltsd le az Instax Mini Link 2 mobilalkalmazást a képszerkesztéshez, szilikon tok mellékelve, méretek 12,48 × 9,19 × 3,64 cm, tömeg 210 g
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OF952c5
4,8 15×
Fujifilm Instax Mini Link 2 Soft Pink
Hordozható nyomtató kollázsok készítéséhez és fényképek nyomtatásához IOS vagy Android alkalmazással, Bluetooth 4.2., 1 töltéssel akár 100 fényképet is kinyomtat, 4,6 × 6,2 cm-es papírra, 1 fénykép nyomtatása 15 másodperc alatt, USB-kábel mellékelve, tömeg: 210 g
46 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OF952c2
4,6 15×
Canon Selphy CP1000 - Fehér
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, kijelző, súlya 0,85 kg, USB
49 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PC104n5
4,6 15×
Canon Selphy CP1000 - Fehér
Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, kijelző, súlya 0,85 kg, USB
44 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PC104n5

Hordozható nyomtatók

nyomtatóHogyan csatlakoztassuk a nyomtatót, telepítsük az illesztőprogramokat és állítsuk be az alapvető szolgáltatásokat? Tudja, hogyan tudjuk a nyomtatót csatlakoztatni a számítógéphez vagy a helyi hálózathoz? Mik az illesztőprogramok és hogyan telepíthetők? A kérdések megválaszolása mellett ez a cikk azt is bemutatja, hogyan lehet néhány alapvető nyomtatóbeállítást elvégezni, és hogyan...
Ma az otthoni fotónyomtatás csak a minőségi nyomtató, fotópapír és néhány másodperc kérdése. Néhányszor tíz perc alatt meg is töltöd a családi albumot. De tudod, milyen nyomtatót válassz erre a célra?
Tudod, mire valók a B és a C sorozat méretei? Milyen formátumokat használnak az Egyesült Államokban, és melyeket használják fotónyomtatáshoz? Ebben a cikkben mindent megtalálsz a papírméretekkel kapcsolatban, beleértve a pontos méretüket is.

Hordozható nyomtatók

A Hordozható nyomtatók kategóriában összesen 30 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható nyomtatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható nyomtatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható nyomtatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható nyomtatók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ