Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Pro-Ject VTE R + OM5e fehér

Termékkatalógus
Pro-Ject VTE R + OM5e fehér
Lemezjátszó - függőleges kivitelű, csendes szinkron motor, sebesség: 33/45 ford./perc, 8,6"-os alumínium hangkar, MDF lemeztányér, RCA kimenet, DC tápegység
Kód:  PRO108c Termékszám:  9120065189951

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pro-Ject VTE R + OM5e fehér

Olyan lemezjátszót keresel, amelyik egyedi, nagyon jól szól és még jól is néz ki? A Pro-Ject VTE a megfelelő választás. A függőleges állvány lehetővé teszi a nem szokványos pozíciót, amely megadja a készülék egyedi megjelenését. Nem elég, hogy függőleges pozícióba állíthatod, a lemezjátszót akár fel is akaszthatod a falra, például az óra mellé.  A csomag tartalmazza az Ortofon OM5e-t, amelynek köszönhetően kimagaslóan jó hangélményben lesz részed.

Legfontosabb jellemzők

  • Függőleges állvány vagy pedig falra szerelhető
  • Modern, elbűvölő minimalista design
  • Nagyon egyszerű és gyors beállítás
  • Biztonságos rögzítés a masszív felfogatásnak köszönhetően
  • Szilikon szíjhajtás
  • 8,6"-es alumínium hangkar
  • ORTOFON OM5e minden egyes készülékhez
  • Érő állíthatósága és anti-skating
  • Aranyozott csatlakozók a minőségi átvitelért

Lemezjátszó a szemnek és fülnek

A Pro-Ject VTE biztosan nem fog untatni úgy, ahogy azt egyes lemezjátszók teszik. Az egyedülálló, minimalista kivitelezésnek köszönhetően megragadja minden ember tekintetét, hiszen felakaszthatod a falra, vagy pedig felhelyezheted a polcra a függőleges állványnak köszönhetően. Az alacsony vibráció és a halk szinkronmotor szintén hozzájárul a pozitív hallgatási élményhez.

Egyszerűség és megbízhatóság

A nagyon egyszerű és gyors beállításnak köszönhetően csak pár perc választ el téged a kedvenc zenéidtől. A zavartalan hallgatási élményt biztosítja a minőségi szilikonból készült szíjhajtás, a nagyon erős 8,6 hüvelykes alumínium hangkar és az Ortofon OM5e hangszedő, amely az összes készülékhez ingyen jár.

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
430 mm Kész!
Mélység
245 mm Kész!
Magasság
345 mm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pro-Ject VTE R + OM5e fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pro-Ject VTE R + OM5e bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pro-Ject VTE R + OM5e biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pro-Ject VT-E R + OM5e weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pro-Ject VT-E R + OM5e weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ