A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Profi kompaktok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő felbontása
4,9 Mpx
20,1 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(10)
Full HD
(1)
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható
(8)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(3)
Érintőképernyős
(5)
Live View
(3)
Memóriakártya típusa
SD
(12)
SDHC
(11)
SDXC
(9)
Micro SD
(6)
Micro SDHC
(3)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(13)
Rózsaszín
(1)

A professzionális kompakt fényképezőgépek szélesebb körű beállításokat kínálnak a jelenetekhez, mint a hagyományos digitális kompakt fényképezőgépek. Lehetővé teszik az ISO érzékenység, a rekesznyílás és a zársebesség beállítását. A videókat akár Full HD vagy 4K felbontásban is rögzíthetik. További előnyük a RAW formátumú felvételek készítésének képessége, amely nem veszíti a minőségből a számítógépen történő feldolgozás és szerkesztés során.

Tovább

Miben különbözik a professzionális kompakt fényképezőgép a hagyományos kompakt fényképezőgéptől

Első pillantásra ez lehet az áruk is, amely megfelel a minőségi kivitelnek. Robusztus test és kiváló optika, amely nagyszerű fényerővel rendelkezik a teljes tartományban. A nagyméretű érzékelő és a gyors processzor lehetővé teszi akár a 14 képkocka / másodperc képtovábbítási sebesség elérését is. A digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez képest minden a kompakt és könnyű testben rejlik. A professzionális kompakt fényképezőgépek általában lehetővé teszik a kézi üzemmódok használatát és RAW formátumú felvételkészítést, amely kiváló képminőséget eredményez a képszerkesztés során.

profesionalni-kompaktni-fotoaparaty-fujifilm-canon-sony

Milyen paramétereket kell figyelembe venni a professzionális kompakt fényképezőgép kiválasztásakor

Az érzékelő mérete

Az érzékelő olyan képpontokból áll, amelyek érzékenyek a fényre. Általában minél nagyobb a szenzor, annál jobb a kép.

  • Az érzékelő mérete jelentősen befolyásolja a fotó minőségét.
  • 1/2,3" (7,7 mm) – a leggyakrabban használt érzékelő méret, ezért szabványos nagyság, de csak a nem túl igényes felhasználónak elég.
  • APS-C (28,3 mm) – csak professzionális kompakt gépeknél használatos, kiváló eredményeket lehet vele elérni még rosszabb fényviszonyok között is.

Az érzékelő felbontása

A nagy felbontás még nem garancia arra, hogy a fényképeid jobb minőségűek lesznek. Gyakorlatilag az érzékelő képpontjainak (pixeleinek) nagysága és az érzékenységük a fontos. Minél nagyobbak az érzékelő képpontjai, annál jobb minőségű információt biztosítanak.

  • A felbontás azt jelenti, hogy a kép vízszintes és függőleges irányban hány képpontot tartalmaz.
  • Minél nagyobb a felbontás, annál részletesebb a kép.
  • Amint a felbontás nő, a kapott fájlok mérete növekszik.

Az érzékelő érzékenysége

Az ISO egységekben megadott érzékenység érték. Megmondja, hogy az érzékelő milyen mértékben reagál a beeső fényre. A nagyobb érzékenység rosszabb fényviszonyok között kedvező. A nagyobb érzékenységgel arányosan nő a képbe kerülő zaj, ami csökkenti a kép minőségét.

A professzionális kompakt gépek kijelzője

  • A nagyobb és részletesebb kijelzővel jobban ellenőrzésed alatt tarthatod  a felvett jelenetet.
  • A kijelző mérete általában 2,7"-tól 3,5"-ig terjed.
  • Az érintésérzékeny réteggel rendelkező kijelzők könnyen vezérelhetőek és a csuklós kialakítású kihajtható panelen könnyebb fotózni a nem megszokott szögekből is.

Egyéb fontos funkciók és funkciók

  • Videó – Alapértelmezés szerint a mai kompakt fényképezőgépek Full HD minőségben készíthetnek felvételeket. Ezt különösen hasznos kirándulások vagy rendezvények dokumentációjánál. A felbontás mellett figyelj a képkockasebességre is.
  • Tömeg - A nagyobb tartósságú modellek lényegesen nehezebbek a hagyományos digitális kompakt gépeknél. Rajtad múlik, hogy előnyben részesíted-e a kisebb tömeget.
  • Speciális funkciók - Az érintőképernyő, a Wi-Fi, a GPS és a kézi vagy előre beállított módok a legizgalmasabbak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
15 termék

Profi kompaktok

A Profi kompaktok kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó profi kompaktok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább profi kompaktok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb profi kompaktok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: profi kompaktok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ