Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Alzabox

Profi fagyasztóberendezések az Alza.hu-n

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Frissítve  . március 3.

Gasztronómiai és élelmezési célű professzionális mélyhűtőket már az Alza.hu-n is beszerezhetsz. Fagyasztószekrények, fagyasztóládák, profi fiókos fagyasztók, sokkolók - egyszerűen minden, ami az ételek problémamentes fagyasztásához szükséges. Bevált és megbízható márkák professzionális hűtési és fagyasztási megoldásait kínáljuk az Alza a cégekért programunkon belül, kedvezményes árakon és hivatalos szakszervizzel.

Professzionális gasztro berendezés – fagyasztók és hűtők

Profi fagyasztók– TARTALOM

  1. Nagykonyhai fagyasztó berendezések az Alza.hu-n
  2. Profi fagyasztószekrények és fiókos fagyasztók
  3. Professzionális fagyasztóládák
  4. Sokkoló hűtők

Nagykonyhai fagyasztó berendezések az Alza.hu-n

A gasztronómiai és ételkészítési műveletekhez rendkívül megbízható termékekre van szükség, amelyek még nehéz - mind térbeli, mind éghajlati - körülmények között is biztonságos és higiénikus módon őrzik meg az alapanyagok frissességét. Az Alza.hu-n most a NORDline, Byfal, Vestfrost vagy Whirlpool márkák professzionális működésre tervezett fagyasztóberendezései közül válogathatsz, amelyek nem hagynak cserben, és amelyekhez az Alza a cégekért programnak köszönhetően kedvezményes feltételek mellett juthatsz hozzá.

Profi fagyasztószekrények és fiókos fagyasztók

Olyan fagyasztóra van szükséged, amelybe egy egész láda belefér? Vagy szűr térbe való modellt keresel, ahová nem lehet beszuszakolni egy egész fagyasztóládát? Esetleg professzionális fagyasztó után kutatsz, amelybe minden fagyasztandó dolog belefér, és amely még átlag feletti környezeti hőmérséklet esetén sem fog csalódást okozni? Akkor semmiképp se hagyd ki a legigényesebb nagykonyhai műveletekhez tervezett NORDline csúcskategóriás fagyasztóit! A NORDline egy- vagy kétajtós, digitális termosztáttal és önfagyasztó funkcióval ellátott darabjai megfelelő tárolás biztosítanak a fagyasztott élelmiszerek számára még akkor is, ha a környezeti hőmérséklet 30°C felé emelkedik.

i 12 hónapos garanciát biztosítunk a NORDline márka professzionális konyhai berendezéseire, ha a céged statisztikai számjelére vásárolsz.

Professzionális fagyasztóládák

Az Alza.hu különféle űrtartalmú és kialakítású, professzionális fagyasztóládákat kínál. Fehér vagy rozsdamentes acél külsővel, zsanéros vagy tolós tetővel, kosárral vagy anélkül az egyszerű ételtárolás érdekében. A fagyasztók minden étterem, konyha és bolt számára alkalmasak, rendkívül gazdaságosan és szinte teljesen zajtalanul működnek, és mindenekelőtt stabil hőmérsékletet fenntartó minőségi hűtőrendszert tudhatnak a magukénak. A zárnak köszönhetően minden fagyasztott élelmiszer biztonságban van. Ha gyorsan kell nagy mennyiségű alapanyagot lefagyasztanod, használd a szuperfagyasztás funkciót, vagy a fagymentes technológiát a maximálisan egyszerű karbantartásért.

i Regisztrálj az Alza a cégekért programba és használd ki a vállalkozási igényekre szabott speciális szolgáltatásokat és előnyöket!

Sokkoló hűtők

A NORDline sokkolók biztosítják, hogy az ételek hűtése vagy fagyasztása biztonságos és higiénikus módon történik, így a későbbiekben a lehető legjobb minőségben használhatod fel azokat. A különböző kapacitással, magas fagyasztási teljesítménnyel, maghőmérséklet-szondával és mágneses, önzáródó ajtókkal rendelkező sokkolók kisebb és nagyobb éttermekbe egyaránt alkalmasak.

i Hűtőre, vitrinre, hűtőasztalra vagy borhűtőre is szükséged van? Az Alza.hu a kereskedelmi felhasználású hűtőberendezésekből is széles választékkal büszkélkedhet.

Válassz a minőségi és profi fagyasztóberendezések közül, és használd ki az előnyöket és szolgáltatásokat, amelyeket az Alza nyújt a vállalkozásod számára. 


0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket