A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

Termékkatalógus
PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids
4,0 1 értékelés
Konzol játék - élj át több mint 30 akciódús szintet, különböző karakterekkel, vedd át az irányítást a hatalmas mohán, vagy látogasd meg New Ninjago városát
Kód:  MZ062 Termékszám:  5051892173001

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

Szereted az akciódús kalandokat a LEGO játék világából? Egy ilyen játékot szeretnénk bemutatni, amellyel bárhol játszhatsz, mivel ez a népszerű PS Vita változata. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Ninjago: Nindroids-t élvezni fogod ezen a platformon.

A New Ninjago városa felett átakarja venni az uralmat a gonosz Overlord és Nindroid serege. A környéken azonban véletlenül vándorol a te ügyes karaktered, és büszkén vállalja a Spinjitsu harcművészet mesterének szerepét. A több mint 30 szinten beleveted magad a harcba, amelyben az ellenfél fölényben lesz. Szerencsére nem vagy a hadsereggel szemben teljesen esélytelen. Átveszed a számítógép felett az irányítást, pontos ütéseket tudsz adni, ügyesen tudod használni a speciális kést és a hatalmas mohát is irányítani fogod. A játék nagyon szórakoztató és szinte csalogat, hogy kipróbáld.

Paraméterek

Műfaj
Akció Kész!
Korhatár
7 éves kortól Kész!
A játék tartalmának leírása
Erőszak Kész!
Platform
PS Vita - doboz Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

Műfaj

Műfaj
Akció Kész!

PEGI Értékelés

Korhatár
7 éves kortól Kész!
A játék tartalmának leírása
Erőszak Kész!

Verzió

Platform
PS Vita - doboz Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

Platform / Licenc

Platform
PS Vita Kész!
Több paraméter

A Warner Bros egy amerikai filmipari vállalat, amely filmeket, zenét és számítógépes játékokat gyárt. 1924-ben alapította 4 testvér (innen a név Warner Brothers), a legtöbb tevékenységüket leányvállalataikon keresztül intézik. A legfontosabbak közülük a DC Entertainment (olyan rajzfilmekkel, mint Superman és Batman) és a New Line Cinema (Gyűrűk Ura és A Hobbit). Az irányítást a Time Warner nevű vállalaton keresztül valósítják meg. Pénzügyileg legsikeresebb alkotásaik között olyan nevek szerepelnek, mint A Sötét Lovag, Harry Potter és a Gyűrűk Ura.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ