A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

PS Vita - Tetris Ultimate

Termékkatalógus
PS Vita - Tetris Ultimate
Konzol játék
Kód:  MZ074

PS Vita - Tetris Ultimate

Paraméterek

Műfaj
Logikai Kész!
Korhatár
3 éves kortól Kész!

Műfaj

Műfaj
Logikai Kész!

PEGI Értékelés

Korhatár
3 éves kortól Kész!

A Warner Bros egy amerikai filmipari vállalat, amely filmeket, zenét és számítógépes játékokat gyárt. 1924-ben alapította 4 testvér (innen a név Warner Brothers), a legtöbb tevékenységüket leányvállalataikon keresztül intézik. A legfontosabbak közülük a DC Entertainment (olyan rajzfilmekkel, mint Superman és Batman) és a New Line Cinema (Gyűrűk Ura és A Hobbit). Az irányítást a Time Warner nevű vállalaton keresztül valósítják meg. Pénzügyileg legsikeresebb alkotásaik között olyan nevek szerepelnek, mint A Sötét Lovag, Harry Potter és a Gyűrűk Ura.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PS Vita - Tetris Ultimate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS Vita - Tetris Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PS Vita - Tetris Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS Vita - Tetris Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS Vita - Tetris Ultimate.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ