Shop roku MPLA317262

PlayStation 4 (PS4) Slim

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(2)

A PlayStation 4 Slim a PS4 két továbbfejlesztett verziójának egyike. E tervezésében és teljesítményében is érdekes konzolnak minden olyan otthonban helye van, ahol a szórakozásra helyezik a hangsúlyt. Mivel emelkedik ki a PS4 Slim a többi konzol közül, és mik az előnyei? A továbbiakban megtudhatod.

Tovább

PS4 Slim - egy kisméretű konzol, amely hatalmas élményt nyújt

A Sony PS4 Slim 3 év után már helyettesíti az eredeti PS4 konzolt. A tetszetős dizájn, a kisebb fizikai méretek és a kiváló teljesítmény mellett most alacsonyabb energiafogyasztást és alacsonyabb zajszintet is kínál. A koronát a PS4 Slim-re a továbbfejlesztett hálózati felszereltség helyezi fel 5G-s WiFi támogatással és HDR technológiával.

A PS4 Slim fő előnyei

  • Elegáns kialakítás és kompakt méretek.
  • Kevésbé zajos hűtés és továbbfejlesztett x86-64 AMD Jaguar processzor garantálja a kevesebb hőveszteséget.
  • PS VR készlet csatlakoztatásának lehetősége a virtuális valóság új élményéhez.
  • Továbbfejlesztett hálózati technológia, amely támogatja az 5 GHz-es vezeték nélküli WiFi kapcsolatot.
  • Nagy dinamikatartományú (HDR) technológia a jobb színvisszaadásért.
  • A PS4 Slim konzolt különféle motívumokkal ellátott matricákkal díszítheted.
PS4 Slim konzol
PS4 Slim konzol

Exkluzív játékok a PS4 Slim konzolhoz

A Sony több mint 2100 játékot kínál minden műfajból. Ide tartoznak az egyedi PS4 játékok, amelyeket biztosan nem fogsz a versenytársak konzoljain játszani. Ezek például:

i

A PS4 Slim játékok teljesen kompatibilisek a PlayStation 4 Pro-val és az eredeti PlayStation 4-gyel is. Elérhetők Blu-Ray lemezeken vagy az online Alza PlayStation Store-ban.

Haladó opciók a PlayStation Plus-szal

A PlayStation Plus segítségével csatlakozhatsz a világ egyik legnagyobb játékközösségéhez. A PS Plus-szal belépést kapsz a játékok online multiplayer részeire, jelentős kedvezményeket kiválasztott játékokra, továbbá 100 GB kapacitású felhőtárhelyet vagy korai hozzáférést kiválasztott játékokhoz.


PlayStation VR szemüveg
PlayStation VR szemüveg

PS4 Slim kiegészítők

Szerezz örömet magadnak eredeti tartozékokkal az új PlayStation 4 Slim készülékedhez.

Virtuális valóság a PlayStation VR és a PS4 Slim segítségével

A PS4 Slim a PS VR készlettel felszerelve a PS VR játékok új dimenziójába vezet, amely teljességgel rabul ejt majd. A 3D-s hangnak és az 5,7 colos OLED kijelzőn megjelenített 360 fokos képnek köszönhetően teljesen a játékba olvadsz. A VR szemüveg egyszerűen a konzolhoz csatlakoztatható a HDMI és az USB csatlakozó segítségével.


Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Wave Blue kontroller
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Wave Blue kontroller

A DualShock 4 V2 vezetékmentes kontroller

A Sony PS4 Dualshock 4 V2 egyedülálló lehetőségeket kínál a PS4 Slim vezérléséhez. A gyorsulásmérővel ellátott giroszkóp pontosan érzékeli a vezérlő helyzetét, mely a touchpadnak köszönhetően forradalmat robbant ki a játékvezérlés terén. A hangszóró és az intenzív rezgés visszajelzést adnak játék közben, és javítják reakcióidat.

  • LED-sáv jelzi a vezérlő állapotát és a támogató játékegységeket.
  • Újratöltés lehetősége microUSB-n keresztüli játék közben.
  • Hosszú élettartam vezetékmentes játék esetén is.
  • Mikrofonos fejhallgató csatlakoztatható közvetlenül a vezérlőhöz 3,5 mm-es audio bemeneten keresztül.
  • Kompatibilis a PS4, a PS4 Slim és a Sony PlayStation 4 Pro eszközökkel.

A PS4 Slim és a PS4 Pro összehasonlítása

A PS4 Slim és a PlayStation 4 Pro a híres PlayStation 4 konzol újabb verziói, amelyek a jobb játékélmény érdekében kerültek kifejlesztésre. Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, de a PS4 Slim kompaktabb, csendesebb és energiatakarékosabb, míg a PS4 Pro jobb teljesítményt, több memóriát és 4K-s felbontás támogatást kínál.

A PS4 és az Xbox One a jelenlegi legjobb játékkonzolok közé tartoznak. Sok tekintetben hasonlítanak egymáshoz, de természetesen vannak fontos különbségek is. Ha szeretnél többet megtudni az Xbox S-ről is, olvasd el ismertetőnket.

A PS4 Slim ár szerint

A PS4 Slim ára nagyjából 100 000 Ft. körül kezdődik (500 GB tárhely). Természetesen az 1 TB-os konzolok ára némileg magasabb. Egy ilyen konzolt 130 000 Ft. körüli összegért vásárolhatsz meg. A kiválasztáskor arra is érdemes figyelni, hogy milyen játékot és vezérlőt kapsz a konzol megvásárlásakor, illetve nem árthat megnézni akciós PS4 Slim konzoljainkat.

Ha számodra nem fontos, hogy új konzolt vásárolj, és szeretnél némi pénzt spórolni, akkor figyelmedbe ajánljuk használt PS4 Slim választékunkat.

PlayStation 4 Slim - Verzióáttekintés

A PS4 Slim többféle kivitelben kapható, ezért választáskor hasznos figyelembe venni a fentebb részletezett szempontokat. Hogy még jobban megkönnyítsük a dolgodat, nézzük a PS4 verzióit egybegyűjtve:

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol Szállításra kész > 5 db
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel - AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB GDDR5 RAM, 500 GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, 5GHz WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
+Ajándék Konzol játék Nioh 2 - PS4 melynek értéke 4 990 Ft
119 890 Ft

2 termék
PlayStation 4 Slim 500GB + Horizon Forbidden West
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, játék a csomagban (fizikai hordozó), Horizon Forbidden West, fekete kivitel
+2 ajándék melynek értéke 15 180 Ft
133 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX001slf12b3
4,8 339×
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, fekete kivitel - AMD Jaguar Octa-Core, 8 GB GDDR5 RAM, 500 GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, 5GHz WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, Fekete
+Ajándék Konzol játék Nioh 2 - PS4 melynek értéke 4 990 Ft
119 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX001sl
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?

PlayStation 4 (PS4) Slim

A PlayStation 4 (PS4) Slim kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

PlayStation 4 (PS4) Slim – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Slim Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) Slim A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) Slim A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) Slim vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ